what if this was the only world she knew III

22 feb. — 19 apr. 2024

VR performance - Gratis adgang i forbindelse med festivalen Managing Discomfort

KL. 20.00 – 23.00. FORESTILLINGERNE OPFØRES SOM DOUBLE BILL. DET BETYDER AT ÉN BILLETGIVER ADGANG TIL BEGGE PERFORMANCES, ADSKILT AF EN KORT PAUSE.

Toaster og Live Art Danmark præsenterer i foråret 2024 performancefestivalen MANAGING DISCOMFORT, som inkluderer en række danske og internationale kunstnere, hvis værker har fællesnævneren, at de alle omhandler et ubehag, men bearbejder det med omsorg og humor.

Festivalen strækker sig over syv uger og hver uge præsenteres to nye performances, der opføres som double-bill på Husets Teater. Det betyder at én billet giver adgang til begge performances, der er adskilt af en kort pause.

See Toastercph for information in English

WHAT IF THIS WAS THE ONLY WORLD SHE KNEW III

Af Kira O’Reilly

what if this was the only world she knew  er en serie af performancekunstværker, der blev påbegyndt i 2018. Del III trækker på mulighederne i virtual reality, hvor små, mærkelige handlinger looper, gentager og af og til vender. Den bruger æg og en glitrende grøn pailletkjole, begge tilbagevendende motiver i O’Reillys værker, til at placere en surrealistisk dimension i den solide verden, beskueren sidder i.

OM KIRA O’REILLY (UK)

Kira O’Reilly (f. 1967) er en irsk kunstner, der i øjeblikket har base i Helsinki; hendes praksis anvender performance, skulptur, bioteknisk praksis, skrift og eksperimentelle medier. Oprindelsen til hendes kunstneriske virke er i den dybe materialitet og foranderlighed af skulptur, der møder radikalfeministisk performancekunst, som den opstod fra sammenløbet af billedkunst, eksperimentel performance og mediekunst, subkulturer og kropspolitik i de tidlige 90’ere. Hun laver, skriver, underviser, vejleder og samarbejder med mennesker af forskellige typer, teknologier og ikke-mennesker af talrige divergenser.

Kunstnerisk koncept & performance

Kira O'Reilly

Videografi, redigering & kunstnerisk samarbejde

David Sebastian Lopez Restrepo

Information

VR performancen kan forefindes i foyeren, og er gratis for publikum med billet under hele MANAGING DISCOMFORT festivalen

Støttet af

ØVRIGE VR-PERFORMANCES

22.02 — 19.04.2024

VR performance - Gratis adgang i forbindelse med festivalen Managing Discomfort

Virtuel Vals

22.02 — 19.04.2024

VR performance - Gratis adgang i forbindelse med festivalen Managing Discomfort

Do let us know (Giv lyd fra dig)