Køb billet

Online

Du kan finde billetter til den forestilling, du gerne vil se, på den enkelte forestillingsside. Du kan også købe billetter til alle vores forestillinger via www.teaterbilletter.dk

Årskortbilletter
Her kan du læse hvordan du bestiller årskortbilletter

VEJLEDENDE PRISER

Til de fleste forestillinger har vi billetter i priskategori B samt i priskategori C

Normalpris: 230 kr. (B) / 180 kr. (C)
Unge under 25 år: 160 kr. (B) / 110 kr. (C)
Studerende m. studiekort:
 130 kr. (C)
Teaterrabat via Teaterbilletter.dk: 180 kr. (B) / 130 kr. (C)
Gruppe, ung, min. 6 pers.: 40 kr. (C)
Gruppe, voksen, min. 10 pers.: 190 kr. (B) / 140 kr. (C)
Årskort: 550 kr.
Årskort Ledsagerrabat: 25 %

Priser er inkl. 10 kr. i billetgebyr, der tillægges dog ikke et billetgebyr for billetter købt i Ung Gruppe-kategorien eller for billetter for kunder med Årskort. Der er et ordregebyr på 5 kr. pr. samlet køb.

Billetkontoret

På Husets Teater har vi ikke et fysisk billetkontor. Vi har dog åben for betjening på telefon: 31 20 18 99 alle mandage kl. 10.00 – 14.00. 

Billetter købes online under den givne forestilling på vores hjemmeside eller via www.teaterbilletter.dk.

I spilleperioder er vores billettelefon samt vores bar/foyer åben for personlig betjening to timer før forestillingsstart.

Kontakt os på email: billet@husetsteater.dk

AFHENTNING

Reserverede billetter skal afhentes på teatret senest en halv time før forestillingens start, da de ellers frigives til salg til andre!

Køb Gavekort

Glæd dem du holder af med et gavekort til Husets Teater.

Hvorfor ikke give en oplevelse i gave? På Husets Teaters hjemmeside er det muligt at købe et gavekort på et vilkårligt beløb. Gavekortet kan både bruges til køb af billetter eller til køb af årskort. Gavekort refunderes ikke.

  1. Klik på KØB GAVEKORT
  2. Køb et gavekort på et valgfrit beløb, eksempelvis 440 kr. som et årskort koster
  3. Du vil modtage gavekortet pr. mail med det samme
  4. Giv gavekortet i gave
  5. Gavemodtager kan benytte gavekortet som betaling når vedkommende vil købe billetter eller et årskort via husetsteater.dk

Refundering og ombytning

Køb af billetter er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Dog kan billetter købt via Teaterbilletter.dk eller Billetten.dk ombyttes mod et gebyr til samme forestilling en anden dag, såfremt der er ledige pladser. Se mere på teaterbilletter.dk eller billetten.dk
Billetter købt på Husets Teater kan ombyttes til en anden forestillingsdato såfremt der er ledige billetter. Ombytningen skal ske senest 24 timer før forestillingen. Kontakt os via billet@husetsteater.dk
Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning.
I tilfælde af gruppebilletter ombytter vi kun hele grupper. Enkelte gruppebilletter kan ikke ombyttes eller refunderes. Gruppebilletter refunderes kun i tilfælde af aflysning.