Virtuel Vals

22 feb. — 19 apr. 2024

VR performance - Gratis adgang i forbindelse med festivalen Managing Discomfort

KL. 20.00 – 23.00. FORESTILLINGERNE OPFØRES SOM DOUBLE BILL. DET BETYDER AT ÉN BILLETGIVER ADGANG TIL BEGGE PERFORMANCES, ADSKILT AF EN KORT PAUSE.

Toaster og Live Art Danmark præsenterer i foråret 2024 performancefestivalen MANAGING DISCOMFORT, som inkluderer en række danske og internationale kunstnere, hvis værker har fællesnævneren, at de alle omhandler et ubehag, men bearbejder det med omsorg og humor.

Festivalen strækker sig over syv uger og hver uge præsenteres to nye performances, der opføres som double-bill på Husets Teater. Det betyder at én billet giver adgang til begge performances, der er adskilt af en kort pause.

See Toastercph for information in English

VIRTUEL VALS

Af Molly Haslund

Virtuel Vals er en musikalsk performance, som handler om den stemning og optrapning af nerver og energi, der ofte er til stede i minutterne inden der skal præsteres på scenen – og de ritualer der udføres for at komme dem til livs; Nogle skriver postkort eller mediterer, mens andre spiser en ost. Centralt i værket er en lille gruppe maskerede performere, hvis rolle ingen helt ved hvad er, men hvis tilstedeværelse minder os om at vi alle sammen ligner hinanden lidt.

OM MOLLY HASLUND (DK)

Molly Haslund er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København i 2005. Hendes værker spænder over selvbiografiske og musikalske optrædener, scenografiske installationer, sociale skulpturer og koreograferede gruppeperformances i det offentlige rum. Med skiftende strategier undersøger hun, hvordan identitet, sociale hierarkier og normer er tæt forbundne med og forhandles via kropslig gestik, kulturelle ritualer og indretningen af vores omgivelser.

Molly Haslund har udstillet og opført sine performances ekstensivt i Danmark og i udlandet. Hendes værker er repræsenteret i offentlige samlinger på SMK Statens Museum for Kunst, Museet for Samtidskunst i Roskilde og i skulpturparken Wanås Konst i Sverige.

Medvirkende

Mette Riise, Ida Østman, Aspasia Balta, Mikkel Galløe, Maria Theresa Leth Clante, Molly Haslund

Information

VR performancen kan forefindes i foyeren, og er gratis for publikum med billet under hele MANAGING DISCOMFORT festivalen

Støttet af

Øvrige VR-Performances

22.02 — 19.04.2024

VR performance - Gratis adgang i forbindelse med festivalen Managing Discomfort

Do let us know (Giv lyd fra dig)

22.02 — 19.04.2024

VR performance - Gratis adgang i forbindelse med festivalen Managing Discomfort

what if this was the only world she knew III