Do let us know (Giv lyd fra dig)

22 feb. — 19 apr. 2024

VR performance - Gratis adgang i forbindelse med festivalen Managing Discomfort

KL. 20.00 – 23.00. FORESTILLINGERNE OPFØRES SOM DOUBLE BILL. DET BETYDER AT ÉN BILLETGIVER ADGANG TIL BEGGE PERFORMANCES, ADSKILT AF EN KORT PAUSE.

Toaster og Live Art Danmark præsenterer i foråret 2024 performancefestivalen MANAGING DISCOMFORT, som inkluderer en række danske og internationale kunstnere, hvis værker har fællesnævneren, at de alle omhandler et ubehag, men bearbejder det med omsorg og humor.

Festivalen strækker sig over syv uger og hver uge præsenteres to nye performances, der opføres som double-bill på Husets Teater. Det betyder at én billet giver adgang til begge performances, der er adskilt af en kort pause.

See Toastercph for information in English

DO LET US KNOW (GIV LYD FRA DIG)

Af Seimi Nørregaard

Et enkelt VR værk, der inviterer dig til at åbne munden og klinge, brøle ud i verden.

OM SEIMI NØRREGAARD (DK)

Seimi Nørregaard (f. 1975) scene- og billedkunstner. I hendes kunstneriske virke optræder rum og rummelighed, der iscenesætter kroppe, tekst, lys og lyd.

Af de seneste års værker kan nævnes SKJUL Revisit på (Overgaden, 2016), Bjerget (Urum, Brønshøj vandtårn 2019) Underverdenens Parykparade (Sorø kunstmuseum, 2022), Poetisk Konsultion (Eks-rummet 2023) og Længsel (Jordenshus 2024).

Af

Seimi Nørregaard

Information

VR performancen kan forefindes i foyeren, og er gratis for publikum med billet under hele MANAGING DISCOMFORT festivalen

Støttet af

ØVRIGE VR-PERFORMANCES

22.02 — 19.04.2024

VR performance - Gratis adgang i forbindelse med festivalen Managing Discomfort

Virtuel Vals

22.02 — 19.04.2024

VR performance - Gratis adgang i forbindelse med festivalen Managing Discomfort

what if this was the only world she knew III