Noter om Blanche

22 feb. — 15 mar. 2025

Bestil billet

Nanna Cecilie Bang er tilbage med et nyt soloshow. Oplev en af Danmarks sjoveste stemmer i en rørende og morsom forestilling om at trangen til at opfinde en anden virkelighed end den man er en del af. 

Jeg vil ikke have virkeligheden. Jeg vil have magi,” siger hovedkarakteren Blanche i Tennessee Williams lidenskabelige og voldsomme klassiker Omstigning til paradis. Blanche er en kvinde, som længes efter kærligheden, men som kommer til at lyve og flygte og lade sig træde på af andre mennesker. 

Nanna Cecilie Bang spejler sig i Blanche og undersøger her sine egne flugtforsøg fra virkeligheden i et humoristisk soloshow.   

”Jeg har en uforløst kærlighed til Blanche, fordi jeg altid har været skuffet over at se hende blive portrætteret som sindssyg og skinger. Hun er helt sikkert for meget, og hun både udnytter og bliver udnyttet. Men jeg kan genkende hendes trang til at tro på magien og ikke at kunne holde virkeligheden ud og derfor begynder at finde på en anden.” – Nanna Cecilie Bang 

Nanna Cecilie Bang er en af Danmarks mest markante dramatikere og skuespillere og står bag succeser som Kunsten at være okay og En guide til en (lidt) lysere fremtid. Nu kan hun opleves i det første soloshow siden True Story. 

Af og med

Nanna Cecilie Bang

Instruktion

Liv Helm

Varighed

Ca. 1 time og 30 minutter, uden pause

Billetpriser

220 kr. / 150 kr. for unge under 25 år. (+ billetgebyr). Ved min. 6 unge under 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe). Late Sale for unge under 27 år - Køb billet til 50 kroner på dagen.

Teatersal

Sort Sal

Medvirkende

Måske er du også interesseret i:

14.09 — 12.10.2024

Gengangere

27.03 — 26.04.2025

Daddy issues

Kong Lear