CPH STAGE 2022

1 — 11 jun. 2022

Fredag d. 3. juni

  • 19:00: ARTIST TALK: Liv Helm & Olga Ravn (Underhuset)
  • 20.00: MIT ARBEJDE (Sort sal)

Lørdag d. 4. juni

  • 16.00: MIT ARBEJDE (Sort sal)
  • 20.00: MIT ARBEJDE (Sort sal)

Tirsdag d. 7. juni

  • 18.00: SONG OF 8 (Rød sal)

Onsdag d. 8. juni

  • 18.00: SONG OF 8 (Rød sal)

Torsdag d. 9. juni

  • 16.00: SONG OF 8 (Rød sal)

Fredag d. 10. juni

  • 20.00: PLAYBLACK (Sort sal)
  • 21:30: AFTERTALK IN ENGLISH: Joana Tischkau & Laura Allen Müller. Moderator: Naima Yasin (Sort sal)

Lørdag d. 11. juni

  • 17.00: PLAYBLACK (Sort sal)

ARTIST TALK: OLGA RAVN & LIV HELM OM MODERSKAB

Hvordan portrætteres moderskabet i litteratur og på scenen? Mød forfatter Olga Ravn og teaterchef Liv Helm, når de afholder en artist talk om romanen MIT ARBEJDE samt forestillingen af samme navn. Det bliver en samtale om at forene gys og humor, og om hvad der er skamfuldt at skrive om i en bog eller vise på scenen.

 

Eventet er gratis og foregår i Underhuset.

MIT ARBEJDE

Da forfatteren Anna føder et barn, rammer det hende som et chok. Hun kan ikke sove, hun er bange for at barnet ikke knytter sig til hende, og hun nægter at lade sin partner hjælpe sig. Hun søger nu en plads i verden blandt amning, manglende søvn, tøjvask og shopping, og kæmper for at kunne tænke og skrive igen.

 

MIT ARBEJDE er skrevet af Olga Ravn og er en historie om en af de mest radikale menneskelige erfaringer: at skabe nyt liv og tage sig af det. I bogen beskriver forfatteren meget ærligt, hvordan mødet med moderskabet kan føles overvældende, og hvordan det i hendes tilfælde førte til en fødselsdepression. Olga Ravn modtog Politikens Litteraturpris 2020 for bogen, der desuden har givet anledning til debat om vilkårene på de danske fødeafdelinger.

 

LÆS MERE

SONG OF 8

I det naturlige lys fra dagens sidste timer oplever publikum en koncert af krop og stemme fra 3 performere på scenen. Skygger forlænges, kroppe sendes i en evig bevægelse, stemmer indfletter sig i overjordiske sange, en parade af associationer udfolder sig i iagttagerens sind. Song of 8 er sidste del af en trilogi, der udspiller sig på kanten af den genkendelige virkelighed. Ved at præsentere en klar og tydelig praksis, hvori gentagelsen altid bringer noget nyt frem, skabes der åbninger i vores kendte virkelighed og nye landskaber kommer til syne. I trilogien arbejdes der med performeren som en kanaliserende krop, vidnet som deltager og praksis er prioriteret over den præ-koreograferede dans.

 

LÆS MERE

PLAYBLACK

PLAYBLACK er en musikalsk kollage om sorte entertaineres rolle i en underholdningsindustri domineret af hvide. Forestillingen rammer på kornet, hvordan hvide europæere gennem tiden har tillagt sorte en særlig personlighed. Med glimmer og pailletter samt bittersøde indslag minder forestillingen os om en sort, europæisk populærkultur, som vi alle er opflasket med at elske.

 

PLAYBLACK inviterer os til at reflektere over de ubekvemme, men interessante debatter vi i dag har om identitetspolitik, etnicitet og repræsentation. Læn dig tilbage – det er showtime baby!

 

Forestillingen er på engelsk

 

LÆS MERE

PLAYBLACK AFTERTALK

The musical performance PLAYBLACK investigates the role of black entertainers in a white-dominated entertainment industry. After the performance, you can join the German choreographer behind PLAYBACK, Joana Tischkau, in conversation with actor and architect Laura Allen Müller about some of the issues the performance raises, including identity politics and representation. The talk will be moderated by Naima Yasin who is secretary general of the youth organisation Saga. 

 

The event is in English. 

 

Free with a ticket for the performance.