Song of 8 // CPH STAGE

7 — 9 jun. 2022

Af Institute of Interconnected Realities

Dansere

Ida-Elisabeth Larsen, Marie-Louise Stentebjerg, Jonathan Bonnici

Koncept og koreografi

Ida-Elisabeth Larsen, Marie-Louise Stentebjerg, Jonathan Bonnici

Designer

Lærke Valum

Skrædder

Laura Emilie Andersen Lausen

Producent

Gry Raaby

Co-produktion

Dansehallerne, Bora Bora, CPH STAGE & Toaster

Billetpriser

130 kr. / 60 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Varighed

ca. 40 minutter

Teatersal

Rød sal - Første etage

I det naturlige lys fra dagens sidste timer oplever publikum en koncert af krop og stemme fra de 3 performere på scenen. Skygger forlænges, kroppe sendes i en evig bevægelse, stemmer indfletter sig i overjordiske sange, en parade af associationer udfolder sig i iagttagerens sind.

Song of 8 er sidste del af en trilogi, der udspiller sig på kanten af den genkendelige virkelighed. Ved at præsentere en klar og tydelig praksis, hvori gentagelsen altid bringer noget nyt frem, skabes der åbninger i vores kendte virkelighed og nye landskaber kommer til syne.

Ligesom i de 2 sidste forestillinger i trilogien arbejdes der i Song of 8 med performeren som en kanaliserende krop, med vidnet som deltager og med praksis prioriteret over den præ-koreograferede dans.

I Song of 8 undersøger vi det visionære rum, der bliver tilgængeligt i det erotiskes bundløse energi. En væsentlig del af researchen bag værket involverede et forsøg på at forstå begrebet ‘ned’ [down], et begreb, der placerer sig mellem det metaforiske og det konkrete. At italesætte, hvad ‘ned’ er, involverer til en vis grad en kortlægning af den immaterielle verden, en verden som vil være idiosynkratisk for den, der begiver sig dertil. Når man rejser ’ned’, tager man på en cirkulær rejse, som måske nok følger en velkendt rute, men som altid udmunder et unikt sted. Det er mangfoldigheden af disse destinationer vi udforsker i vores sang.

Støttet af