Open Call – oktober 2021

TOASTER er en kurateret gæstespilsscene for teater, performance og billedkunst, hvor Husets Teater og Den Frie Udstillingsbygning i samarbejde kuraterer et program med kompagnier og scenekunstnere fra ind- og udland, der eksperimenterer med scenekunstens formater og bidrager til scenekunstens udvikling.

I regi af TOASTER møder kunstnere stor kunstnerisk frihed og ekspertise inden for realisering.

Til TOASTERs andet Open Call søger vi Huskompagnier/Huskunstnere med base i Danmark til udviklingsforløb og co-produktion på Husets Teater og Den Frie Udstillingsbygning.

 

Specifikt for Husets Teater:

Vi søger efter et kompagni, et kollektiv eller en sammenslutning af scenekunstnere, der har erfaring med at skabe forestillinger sammen på teatre.

Vi søger efter et kompagni med en velfunderet kunstnerisk praksis, som har en forestillingsidé til Husets Teaters Sort sal.

Vi prioriterer kompagnier der har erfaring med teater som rum og scenekunst som kunstform. Og vi søger idéer, der kan spille i teatrets Sort sal i en periode på cirka 4 uger.

Forestillingssprog skal primært være dansk.

Toaster stiler efter en co-produktion i sæson 23/24, hvis projektet opnår tilstrækkeligt økonomisk fundament.

 

Fakta

Ansøgningsfrist: den 29. oktober 2021 kl. 23:59

Svar: Senest i slutningen af november 2021

Kuratorer: Liv Helm (instruktør og teaterchef), Miriam Frandsen (dramaturg og kurator) og Dina Vester Feilberg (direktør og kurator)

Hvem kan søge: Professionelle scene- og billedkunstnere, teatre og grupper, der primært  arbejder i feltet teater, performance og billedkunst.

Vi opfordrer kompagnier og kunstnere fra det frie felt til at søge.

Vi udvælger cirka 3-6 ansøgere til samtale, der ligger i november 2021.

Ved spørgsmål: kontakt projektleder og kurator Miriam på miriam@toastercph.dk eller på mobil 21865184

LÆS MERE OG ANSØG HER