Erfarne korsangere søges til genopsætning af den Reumertnominerede forestilling MESSIAS I NAT

MA Archive & Husets Teater genopsætter det reumertnominerede korværk MESSIAS I NAT og optager derfor korsangere, der skal synge i opsætningen og perioden fra den 26. november – 5. december 2021 på Husets Teater.

Kan du lide at synge i kor, og kunne du tænke dig at være en del af et anderledes og udfordrende projekt?  Har du sunget eller drømt om at synge Messias? Vil du synge en gendigtning af Messias-værket på dansk og med nogle af Danmarks allerbedste solister?


VI SØGER
sangere med korisk erfaring, som kan læse noder, lære egen korstemme udenad, og som generelt har nemt ved at følge en korleders anvisninger. Så er du en ambitiøs korsanger, der interesserer sig for nyfortolket og nyskreven musik, vil dette bestemt være noget for dig! Som medvirkende i koret bliver du en del af et inspirerende kunstnerisk hold, hvor du kommer til at synge et nykomponeret værk på dansk sammen med nogle fantastisk dygtige solister. Koret dirigerets af den erfarne korleder Julie Smed Jensen.


MESSIAS I NAT
er et nyskrevet korværk frit efter Händels klassiske mesterværk Messias. I denne nutidige, rasende og håbefulde fortolkning går fire klassiske sangere med kor i dialog med Händels Messias og dets messende budskab om frelsens komme. Fortvivlelsen over verdens tilstand italesættes og vi efterlades med et vove fuldt håb: Messias vil aldrig komme. Vi må selv være Messias, der forandrer alting nu i nat.


FORESTILLINGEN
er skabt af den anmelderroste og reumertnominerede duo MA Archive (Matilde Böcher & Liv Helm) i samarbejde med dramatiker Alexandra Moltke Johansen. De fire solister er Morten Grove Frandsen, Bo Kristian Jensen, Katinka Fogh Vindelev og Steffen Bruun.


DET FORVENTES:
at du kan deltage i følgende kor-øvedage, forestillingsprøver og forestillinger:

  • Lørdag. 9. oktober kl. 10.00 – 15.00
  • Søndag 10. oktober kl. 13.00 – 18.00
  • Søndag 31. oktober kl. 13.00 – 18.00
  • Søndag 14. november kl. 13.00 – 18.00
  • Søndag 21. november kl. 13.00 – 18.00
  • Forestillingsprøver i ugen op til premieren, dvs. d. 22.-25. november 2021 kl. 18.30 – 22.00
  • Alle forestillingerne i perioden d. november til d. 5. december 2021. Mødetid er 1 time før forestillingsstart.

 

Du kan se forestillingsplanen under fanen ‘BESTIL BILLET’ på forestillingssiden her.
(Bemærk: mandag 29. november er der ikke forestilling)

Din medvirken i koret aflønnes ikke – dog får du et gratis årskort til Husets Teater, samt mulighed for fribilletter til spilleperioden efter aftale.


HVORDAN KOMMER DU MED?

Auditions til koret finder sted torsdag d. 9. september 2021 (aften) og søndag 12. september 2021 (eftermiddag/aften) på Husets Teater.

Du kan tilmelde dig via dette link: https://form.jotform.com/HusetsTeater/koraudition-til-messias-i-nat

Frist for tilmelding er d. 7. september 2021, og du vil efterfølgende blive tilsendt det nøjagtige tidsrum på dagen for din audition.

Til din audition skal du synge første vers af ”Dejlig Er Jorden”, som du skal kunne udenad. Prøven tager omtrent 5-10 minutter pr. person.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Husets Teater på post@husetsteater.dk.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bedste hilsner
Husets Teater, Liv Helm & Matilde Böcher