Husets Teater søger bar- og billet personale

Er du smilende, ansvarsbevidst og servicemindet, og har du lyst til at arbejde på et af byens bedste teatre? Så kan jobbet som bar- og billetmedarbejder på Husets Teater nu blive dit!

Husets Teaters foyer og bar Underhuset søger 2 nye medarbejdere til at servicere teatrets publikum under og efter hver forestilling.

På Husets Teater vil du komme til at arbejde i et kreativt miljø omgivet af glade og forventningsfulde medarbejdere og publikummer. Vi forventer, at vores bar- og billetpersonale er ansvarsbevidste og leverer en service i høj klasse, så vores publikum altid føler sig i centrum, når de ankommer hos os.

Du vil blive en del af et dynamisk team, hvor din personlige indsats, dit humør og engagement spejler sig hos både kollegaer og gæster. Det er derfor vigtigt, at du er imødekommende og finder dig godt tilpas i sociale sammenhænge.

Det er ikke et krav, at du har tidligere erfaring med scenekunst, men det vil være en stor fordel, hvis du synes, teatret som organisation er spændende og selv har lyst til selv at se forestillingerne, da du netop bliver ansigtet udadtil og skal være med til at informere publikum om, hvad man kan opleve på teatret.

 

Personlige færdigheder

  • Du er ansvarsbevidst, selvkørende og demonstrerer godt samarbejde
  • Du er udadvendt og veltalende
  • Du er løsningsorienteret og initiativrig
  • Du er fleksibel og glad for sene arbejdstider

 

Opgaven som forhuspersonale omfatter

  • Salg af vådt og tørt i baren samt optælling og afstemning af lager- og kassebeholdning
  • Varetagelse af telefon- og mailhenvendelser samt billet-, plakat- og årskortsalg
  • Medansvarlig for publikumssikkerheden i forbindelse med brand eller andre ulykker
  • Åbning og lukning af foyer og bar-område inkl. let rengøring
  • Ad hoc-opgaver efter forespørgsel, fx i forbindelse med særarrangementer, premierer osv.

 

Praktiske detaljer

Jobbet som bar- og billetpersonale gør sig særligt velegnet for studerende og deltidsjobbere. Du vil primært have vagter på teatret under spilleperioderne, og arbejdstiden ligger primært fra tirsdag-fredag i aftentimerne (18.00-23.00) og lørdage om eftermiddagen (15.00-20.00). Antallet af vagter er du selv med til at bestemme, da vores vagtplaner planlægges pr. kvartal og fordeles blandt personalets ca. 8 bar- og billetmedarbejdere.

Første vagt i denne sæson er medio september 2021.

 

Ansøgning og CV mailes til simone@husetsteater.dk, og samtaler afholdes løbende. For yderligere information, kontakt billetansvarlig Simone Hjuler Andersen på tlf. 53370898.

Frist for ansøgning er 12. august 2021.

Du skal være fyldt 18 år for at søge stillingen.