Husets Teater forlænger samarbejdet med kunstnerisk chef Liv Helm og administrativ chef Agnete Krabbe med yderligere fire år.
“Bestyrelsen er meget glade for, at både Liv og Agnete har sagt ja til 4 år mere. Teatret har en særlig plads som fyrtårn i det københavnske teaterlandskab, og Liv og Agnete har med høje kunstneriske ambitioner og godt strategisk arbejde fyldt huset med fantastiske forestillinger de forgangne år og vi ved, at det vil de blive ved med. Især ser vi frem til trilogien, hvor Liv tager livtag med Henrik Ibsens dramatik,” siger bestyrelsesformand Mette Frobenius.
“Vi er utroligt glade for at være på Husets Teater, og vi er beærede over at få mere tid i huset og med kunstnerne og publikum,” siger Liv Helm og fortsætter:
“I de første tre år har vi skabt en markant profil for moderne klassikerfortolkninger og stærk skuespilkunst. Derudover er vi meget stolte af TOASTER samarbejdet med Den Frie Udstillingsbygning, hvor vi sammen løfter performancegenren i krydsfeltet mellem scenekunst og billedkunst. Vi glæder os til fremtiden, som blandt andet byder på et samarbejde med Odense Teater og en stor og foreløbig hemmelig indsats for performancekunsten.”
📸: Emilia Therese