STATEN

1 jan. — 30 jun. 2025

En totaliscenesættelse af København over 6 måneder

JANUAR - JUNI 2025

I en totaliscenesættelse af København kaster fix+foxy sammen med TOASTER sig ud i at afdække statens dynamikker og strukturer. STATEN er en serie afsnit, som udspiller sig i hele København januar-juni 2025. I hvert afsnit bevæger du dig i en ny del af staten og møder mennesker, du måske slet ikke vidste fandtes.

I en episode møder du op i en lejlighed i Nordvest, i en anden kører du gennem byen i en taxa, og i en tredje befinder du dig måske under jorden. Alle afsnit kan opleves uafhængigt af hinanden – men der er en sammenhæng, som du allerede selv er en del af.

Abonnementer bliver frigivet i efteråret 2024, og de vil give dig mulighed for at booke plads til samtlige episoder hele sæsonen over et halvt år. Velkommen i STATEN.

fix+foxy har produceret teater i over et årti – både i klassiske teaterformater, lydforestillinger og digitale formater. Deres arbejde er drevet af nysgerrighed og et ønske om at producere komplekse narrativer igennem legende, underholdende og tilgængelige formater, alt imens de udfordrer fordomme, forudindtagede holdninger og misforståelser vi har om hinanden og verden omkring os.

fix+foxy adresserer den tid, vi lever i, ved at involvere publikum og fortælle historier om de mennesker, som skaber vores samfund. De inviterer folk på scenen, som sjældent bliver præsenteret eller repræsenteret i scenekunsten, fordi de tror på, at de kan gøre en forskel, når mennesker mødes ansigt til ansigt.

I 2022 modtog fix+foxy kunstneriske leder og instruktør Tue Biering Kronprinsparrets Kulturpris.

Koncept og instruktør

Tue Biering

Medinstruktør

Marie Boye Thomsen

Dramaturg

Miriam Frandsen

Produceret af fix+foxy i samarbejde med TOASTER

STATEN er støttet af Statens Kunstfond, Bikubenfonden, Hoffmann og Husmans Fond, Knud Højgaards Fond, Lemvigh-Müller Fonden, L. Zeuthens Mindelegat

Måske er du også interesseret i:

27.03 — 26.04.2025

Daddy issues

Kong Lear

14.09 — 12.10.2024

Gengangere