Skabelsen

17 sep. — 15 okt. 2016

Nu med andre ord. Og også anden musik.

Husets Teaters nye kunstneriske leder, Jens Albinus, begynder med begyndelsen, og fortæller den allerførste og største fortælling – Om altings skabelse.

Vi befinder os i en ikke al for fjern dystopi, hvor vores samfundsmodel er kollapset. Vi står i murbrokkerne og fragmenterne af en civilisation på sit højeste. En nultilstand. Verden er fuld af ting, men tom for struktur, mening og sammenhæng. En stor ursuppe version 2.0. Og nu ønsker vi at begynde igen. At prøve igen.

Med Ulla Henningsen som den altoverskyggende Skaber, tager SKABELSEN tager et konceptuelt udgangspunkt i Skabelsesberetningens urhistorie som vi kender den fra både Biblen, Koranen og Toraen. Forestillingen er en fabuleren over det grundlæggende i at begynde forfra på baggrund af noget. Hvorfor skabe noget igen efter at man har set en afslutning? Hvorfor begynde en ny kærlighedsrelation efter man er blevet skuffet én gang? Hvorfor skabe noget man måske i sidste ende ender med at blive slave under? Tiden er inde til SKABELSEN, da dét at begynde, og især dét at begynde igen, er frygteligt aktuelt. Måske er sammenbruddet på vej? Og hvad gør vi så? Hvordan starter vi igen? Hvorfor starter vi igen?

Medvirkende

Ulla Henningsen & Brian Hjulmann

Iscenesættelse og Idé

Jens Albinus

Lyddesign

Ditlev Brinth

Lysdesign

Mads Vegas

Varighed

Ca. 1 time og 30 minutter, uden pause

Billetpriser

200-150 kr./130-80 kr. for unge u. 25 år. Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet.