★★★★★★

”Forestillingen er gennemført intens og en stor nydelse i kraft af det rene spil og den dybe forståelse af emnet – hos dramatikeren, hos instruktøren, hos skuespillerne.”

Frederiksborg Amts avis

Se på mig når jeg taler til dig

31 okt. — 10 dec. 2020

Co-produktion med Odense Teater og Peter Dupont Weiss

SE PÅ MIG NÅR JEG TALER TIL DIG er et nådesløst, heftigt og smukt kammerspil om tabuiserede temaer som seksuel tiltrækning, vrede og truslen om vold i relationen mellem forældre og børn. Et skuespil om de smertefulde og ambivalente følelser, vi alle går rundt med, imens vi lige så stille vokser fra hinanden. Et skuespil der konstant krydser de udviskede grænser mellem omsorg og overgreb, kærlighed og mørke.

Vi møder drengen, der er ved at blive en voksen mand, men en mislykket forfører – og hans mor, der med stigende bekymring ser det ske. Vi møder senere en far, som i takt med sin datters rejse mod at blive voksen kvinde må genoverveje, hvad det egentlig vil sige at være far.

SE PÅ MIG NÅR JEG TALER TIL DIG er den prisbelønnede norske forfatter og lyriker Monica Isakstuens debut som dramatiker. Dette bliver Danmarkspremieren på SE PÅ MIG NÅR JEG TALER TIL DIG, som har været opført på Rogaland Teater i Norge, og som iscenesatte readings i Frankrig, Tyskland og England.

Medvirkende

Sarah Boberg & Morten Hauch-Fausbøll

Tekst

Monica Isakstuen

Instruktion & scenografi

Peter Dupont Weiss

Lyddesign

Erik Christoffersen

Lysdesign

Christian Vest Berntsen

Co-produktion

Husets Teater, Odense Teater & Peter Dupont Weiss

Billetpriser

170 kr. / 100 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Varighed

Ca. 1 time og 25 minutter, uden pause

Støttet af