Rød Nat i Den Brune Kødby 2010

25 nov. — 4 dec. 2010

De vanvittige kabaretaftener er tilbage!

På utallige opfordringer gentog vi sidste års store tilløbsstykke: RØD NAT I DEN BRUNE KØDBY. Værnet mod krisetid, mådehold og den mørke vintertid var dermed tilbage, da vi forvandlede to lange weekender til seks vanvittige kabaretaftener; præsenteret direkte fra vores placering i det pulserende spændingsfelt mellem den hippe kødby, cafelivet på Halmtorvet og det skumle Vesterbro.

RØD NAT I DEN BRUNE KØDBY blandede finkultur, folkelighed og total deroute i en række udsvævende nætter, hvor uforudsigelighed stod øverst på dagsordenen. Torsdag, fredag og lørdag gjorde vi hver dag til en fest, og hver nat ligeså rød, som kød og blod og filtrene på de glødende lamper. Et inferno af kendte som ukendte kunstnere optrådte, som vi aldrig havde oplevet dem før – eller troede det var muligt! Der var teater og trylleri, performance og poesi-battle, mormorsang og masser af musik, og hver aften bød vi på nye spændende cocktails – både på scenen og bag baren.

Heldigvis var vores egen excentriske konferencier Flotte Mads Michael også tilbage: ”Ja, det er nemlig rigtigt. Det er mig, der er Flotte Mads Michael!”, som han sagde hver eneste aften, inden han præsenterede de i alt ca. 50 medvirkende.

Medvirkende

Thomas Mørk, Nicolas Bro, Sarah Boberg, Thomas Bang, Thomas Boberg, Lars Skinnebach, Mette Moestrup, Kristjàn Ingimarsson, Nikolaj Schiøtz, Tammi Øst, Ditte Hansen, Louise Mieritz, Julie Riis, Rolf Hansen, Louise Pøhler, René Kruse, T.S. Høeg, Tina Randa, Vagn E. Olsson, String Swing, Balkan Factory m.fl.