Rocky!

16 sep. — 14 okt. 2017

Taberens genkomst

Vi elsker dem. Taberne der rejser sig og mod alle odds sejrer over deres eget mindreværd, den sociale arv og deres helt urimelige taberliv. Men hvad hvis det er os andre, vores værdier og eksistens, der skal besejres? Hvis det er os, der ender som taberne?

Medvirkende

MORTEN BURIAN

Desuden medvirker

CHEANNE NIELSEN

Tekst & instruktion

TUE BIERING

Dramaturg

Pernille Kragh

Scenograf

PETER SCHULTZ

Lyddesign

DITLEV BRINTH

Lysdesign

MATHILDE NIEMANN HÜTTEL

Varighed

1 time og 45 minutter, uden pause

Billetpriser

200-150 kr./130-80 kr. for unge u. 25 år. Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet

Ved Reumertuddelingen 2018 var Rocky! årets mest nominerede forestilling; Morten Burian var nomineret som Årets Mandlige Hovedrolle, Tue Biering modtog en Reumert som Årets Instruktør for bl.a. Rocky!, og forestillingen modtog desuden Årets Særpris.

Juryens motivation lød: “Mere svinsk kunne det næsten ikke blive! Kød på bordet og den grimme virkelighed lige op i sylten på publikum. Sådan var Rocky!. Det var ubehageligt og nødvendigt teater – sat frygtløst på scenen for at give stemme til denne verdens tavse og politisk afmægtige Rocky’er. Her var der frådende vildskab og dødsforagt – og blod, splatter og slagtesvin.”

Læs mere

Tue Biering modtog desuden Teaterkatten 2017 for Rocky! Teaterkatten uddeles hvert år til en opsigtsvækkende instruktør af Foreningen for Danske Teaterjournalister.

Læs mere

EKSTRA

Tue Biering fortæller i Deadline, at han ikke tror han har en eneste ven, der mener noget andet end ham selv.
SE HER

Tue Biering i René Linjer på Radio 24syv, hvor der tales om censur, selvcensur og sindelagskontrol i både kunst og politik.
LYT HER

Tue Biering synes at venstrefløjen er præget af en enorm selvgodhed i dette interview i Berlingske.
LÆS HER

Tue Biering fortæller om det røde ekkokammer i Cordua & Steno på Radio 24syv.
LYT HER

Ekstra Bladets Nationen diskuterer, hvorvidt Politiken skal bringe et dementi til Cheanne Nielsen efter at hun i avisens anmeldelse af Rocky!, er blevet kaldt racist.
LÆS HER

Berlingske mente at Rocky! var årets modigste forestillig, og placerede den på listen over de 10 bedste.
LÆS HER

Politiken var enig og kaldte Rocky! “årets knockout”.
LÆS HER

»Det er så nemt at kigge over på medlemmerne i Dansk Folkeparti og sige, at de ikke er rummelige. Men omvendt har jeg selv enormt svært ved at rumme Dansk Folkeparti« fortæller Tue Biering i dette interview til Politiken.
LÆS HER