Zinkdrengene har fået ny spilleperiode fra 6. – 15. maj

Som følge af de fortsatte restriktioner for teatrene og regeringens genåbningsplan, er alle forestillinger på Husets Teater aflyst til og med den 6. maj, hvor vi åbner op igen.

Alle gæster med billet til ZINKDRENGENE i perioden 10. – 29. april har fået direkte besked, og kan nu vælge at ombytte deres billet til en ny dato i maj eller få pengene retur.

Vi er triste over endnu en aflyst spilleperiode men dog lykkelige for, at vi har formået at finde plads til flere forestillinger i maj!

Du kan læse mailen, der er sendt ud, herunder:

 

Kære publikum,

Alle forestillinger på Husets Teater er aflyst til og med d. 6. maj som følge af myndighedernes genåbningsplan og de fortsatte restriktioner for teatrene.

Det inkluderer ZINKDRENGENE, som du har billet til.

Vi er super kede af at skulle aflyse forestillingen endnu engang, og håber meget på din tålmodighed og forståelse i denne situation.

Herunder får du et overblik over de muligheder, du nu kan vælge imellem i forlængelse af aflysningen:    

Mulighed 1 – Ombytning af billetter
Vi har heldigvis haft mulighed for at rykke flere af spilledagene frem til maj måned! Og da vi selvfølgelig allerhelst vil se dig i teatret igen, har du nu mulighed for at bytte dine billetter til en af de nye datoer. Vælger du at ombytte dine billetter, skal du udfylde formularen HER

Mulighed 2 – Refundering
Du kan naturligvis også vælge at få refunderet dine billetter til forestillingen. Gebyrer refunderes dog ikke. 

Vælger du refundering, skal du udfylde formularen HER

Mulighed 3 – Støt teatret
På Husets Teater kommer alle aflysninger uden tvivl til at have store konsekvenser. Såfremt du vælger at afvise ovenstående muligheder, hjælper du teatret i en kritisk økonomisk situation. For denne gestus vil vi naturligvis være meget taknemmelige.

Du bedes udfylde én af de to ovenstående formularer senest den 7. april. Vælger du ikke at udfylde en formular, støtter du automatisk teatret og vi noterer, at du har valgt mulighed 3. 

Vi glæder os til forhåbentlig snart at se dig i teatret igen!

Pas godt på dig selv og dine kære så længe 🙂

De bedste hilsner     
Husets Teater