No Planet B

20 nov. — 12 dec. 2015

Det er som om alle venter på alle. En forestilling af Powerplay.

“Verden står ved et vendepunkt. Vi er den første generation, der mærker klimaforandringerne, og vi er den sidste generation, der kan gøre noget ved den.”
(Barack Obama)

No Planet B handler om klodens aktuelle klimasituation, og blander traditionelt dramatisk teater med performance-lecture og stand-up.

Forestillingens to hovedpersoner står, ligesom publikum og resten af jordens befolkning, midt i vendepunktet for vores fælles fremtid: Hvad gør vi med vores planet, det eneste hjem vi har? Hvad gør vi for at ændre adfærd? Hvordan gør vi det og hvornår gør vi det? For når man nu ikke selv er dødelig konkret berørt af klimaforandringerne, hvordan kan man så forstå dem og handle på dem?

Det er de spørgsmål forestillingen stiller og som du som publikum skal hjælpe med at besvare, for hvordan skal man kunne overtale verdens ledere til at gøre det der skal gøres, hvis man ikke selv ved, hvad det er der skal gøres.

Vi inviterer derfor publikum til en fælles erkendelsesrejse og til en klimateatralsk dødedans, hvor de der handler, overlever.

Forestillingen spiller før, under og lige efter klimakonferencen COP 21 i Paris.

Læs mere på www.noplanetb.nu

Medvirkende

Sidsel Agensø & Maibritt Saerens

Manuskript

Vivian Nielsen

Iscenesættelse

Heinrich Christensen

Scenografi

Ida Marie Ellekilde

Lys- og videokunstner

Cecilie Waagner Falkenstrøm

Co-produktion

Powerplay i samarbejde med Husets Teater og Teater V.

Varighed

Ca. 1 time og 30 minutter, uden pause.

Billetpriser

150 kr./80 kr. for unge u. 25 år. Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet