Monsterbal

17 — 19 nov. 2022

Af LOGEN

Medvirkende

LOGEN med gæster

Billetpriser

350 kr. (+10 kr. i billetgebyr). Billetten inkluderer en middag.

Middag

Menuen vil være vegetarisk.

OBS!

Årskortholdere skal ikke betale for teaterbillet, men for middagen.

Teatersal

Rød sal

Varighed

Min. 2 timer og 30 minutter

“LAD ALT HÅB FARE, I DER GÅR HER IND” står der på døren. 

Du venter på at komme ind ad døren. To skikkelser kommer vraltende. Den ene pukkelrygget og iklædt snehvidekjole og en vansiret zombiemaske. Den anden er en høj, klodset skabning, iført køddragt, hovedet består af VVS-artikler, tapet sammen med hår og gips.

De byder dig velkommen på et uforståeligt sprog med growlende lyde. Du bliver bedt om at læse et manifest op. Der står at menneskets overherredømme lakker mod enden, og at det monstrøse vil bane vejen for en ny æra. Det bizarre og okkulte vil tage magten over det rationelle. Døren går op.

I to performative saloner vil kunstnerkollektivet LOGEN med hjælp fra invitererede kunstnere, eksperter og tænkere, se fortidens, nutidens og fremtidens monstre frygtløst i øjnene.

Forestillingen inkluderer en middag.

Støttet af

Om LOGEN

Som et led i samarbejdet TOASTER, er det målet at støtte kompagnier og kunstnere i udviklingen af deres praksis, og at præsentere deres værker for et bredere publikum. LOGEN er et af Husets Teaters nuværende huskompagnier.

LOGEN er et scenekunstnerisk kollektiv med tværæstetisk fokus og er bestående af forskellige kunstnere. I Monsterbal medvirker Patrick Baurichter, Emil Assing og Nathalie Mellbye med gæster.

LOGEN startede i 2014 og med de to eksperimenterende værker ‘Historien om Øjet’ og ‘DEATH TO TRUTH OF BEAUTY’ har de etableret sig i scenekunstmiljøet i Danmark med en vilje til at udfordre den kollektive proces, det klassiske produktionsforløb og det intime rituelle møde med publikum.

LOGEN vil trænge igennem kødet og lave vrang-spejle for deres publikum i grænselandet mellem transcendenserende øjeblikke og refleksiv samtidskritik i et sanseligt, ekspressivt og surrealistisk univers. LOGEN fokuserer på at ophøje det hellige, det uperfekte, det kollektive, hengivelsen og generøsiteten – alt sammen noget de ønsker at fremme som grundlæggende værdier i vores samtid.

Der findes en evig søgen i LOGENs arbejde efter yderpunkter i den menneskelige bevidsthed og underbevidsthed. For at kunne skabe et frirum for publikum, hvor mennesket kan få lov at blive set og hørt uanset skyggesider. LOGEN bygger sjældent glansbilleder op, men går i kødet på mennesket, livet og alle dets facetter uden forbehold eller fordømmelse.