Min Mor Siger

6 — 15 dec. 2017

Et musisk-dramatisk værk baseret på romanen af samme navn. Gæstespil af MORs

Min mor siger, at den eneste ene ikke findes, at det er en social konstruktion, og taler om filmindustrien og Interflora, og hvad skulle de ellers leve af. Hun begynder at regne ud præcis, hvor mange borgere i Danmark jeg potentielt kunne indgå i parforhold med. Dividerer mit antal af kærester med mit antal leveår, siden jeg blev seksuelt aktiv.

MIN MOR SIGER handler om en ung kvinde, der bliver forladt af sin kæreste. Hun vil ikke acceptere at være blevet forladt og dykker ned i hjertesorgen. Hun flytter hjem til sin far, opsøger sin læge gang på gang for at blive diagnosticeret, og har utallige telefonsamtaler med sin mor. ”Jeg hader når mennesker forsvinder ud af mit liv”.

MIN MOR SIGER er baseret på Stine Pilgaards succesroman fra 2012 og beskriver, ligesom i romanen, en kvindes hjertesorg med stor selvironi og humor, men bevarer også Stine Pilgaards skrøbelige poetiske greb. Laurits Emanuels otte nykomponerede sange fortolker romanens monologer, hvor fortælleren lader sin sårbarhed komme til udtryk gennem en række kropsligt forankrede erindringer.

Medvirkende

Sofie Torp

Komponist, musiker og medvirkende

Laurits Emanuel

Producent, forestillingsleder og medvirkende

Gitte Nørris Lorentsen

Dramaturg og instruktør

Signe Hørmann Sørensen

Lysdesign

Mia J. Willet

I tæt samarbejde med forfatter

Stine Pilgaard

Producent

MORs. MORs er et kunstnerkollektiv bestående af Sofie Torp, Laurits Emanuel, Gitte Nørris Lorentsen og Signe Hørmann Sørensen

Billetpriser

150 kr. / 80 kr. for unge u. 25 år. Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet

Varighed

1 time og 10 min, uden pause

Støttet af