Mand - Kvinde - Hund

7 — 17 dec. 2016

En natkabaret af Morten Burian.

Måske har tømmermændene ikke lagt sig oven på Trumps valgsejr forleden, og måske tænker du It’s a mans world, and it makes me sick!, og trækker dynen endnu længere op over hovedet. Du gør dig klar til jul, forsøger at glemme, tvangsfokuserer på de nære ting…. Og så alligevel, du må ud af hulen – bare lige én aften i det mindste…

Så du tager ind og ser MAND – KVINDE – HUND – en natkabaret på Husets Teater. Ved første øjekast er det ikke stort bedre: Her står gudhjælpe mig også en mand, men så får du øje på kvinden bag trommerne og den udstoppede hund. Du ser øksen og Edith Södergran digtene… Det går op for dig at manden er færdig – halvdød – ikke i stand til at udlægge verden eller sig selv… Du beslutter dig for at købe en øl i baren, og se hvad aftenen bringer…

MAND – KVINDE – HUND er en natkabaret, der forsøger at genforhandle, hvad det vil sige at være mand. Det er kriseterapi for de identitetsplagede og modfortælling til de fastlåste. MAND – KVINDE – HUND er et forsøg på at gøre op med sin indre konkurrencestatssoldat, det er vand på skønhedsmøllen, liderlige indfald og hundeglam!

Medvirkende & koncept

Morten Burian & Jaleh Negari

Tekst

Morten Burian + Edith Södergran & Valerie Solanas

Musik

Jaleh Negari

Produktionsdramaturg

Astrid Hansen Holm

Scenografisk konsulent

Ida Grarup Nielsen

Lyd

Jes Theede

Forestillingsleder, regissør & bartender

Therese Annebelle Jensen

Billetpriser

150 kr./80 kr. for unge u. 25 år. Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet.

Støttet af

Biografier

MORTEN BURIAN - SKUESPILLER

Født i 1974 og uddannet fra Skuespillerskolen v/ Aarhus Teater i år 2000. Morten Burian har været tilknyttet ensemblet på Aarhus Teater og Aalborg Teater, og har i de seneste år medvirket i væsentlige forestillinger som Living Dead (2016), All my dreams come true (2013) og The Tiger Lillies perform Hamlet (2012). Burian har bl.a. modtaget Erling Schrøders hæderslegat i 2012, samt en Reumert for bedste birolle i 2010.

JALEH NEGARI - MUSIKER

Født i 1983 og er komponist, trommeslager og sanger, pt. i gang med studier på det Rytmiske Musikkonservatorium. Jaleh Negari er trommeslager i de to bands Selvhenter og Pinkunoizu, samt medstifter af pladeselskabet og kunstnerfællesskabet Eget Værelse. I sommer udkom hendes roste solodebutalbum Arch Waves. Negari har i de seneste 10 år turneret i både Danmark, Europa og Japan og arbejder også med filmmusik og musik til teater.