Made in Yugoslavia

11 nov. — 2 dec. 2023

En forestilling af NIKOLINE

Med & af

NIKOLINE

Instruktion

Johan Klint Sandberg

Scenografi

Petruska Miehe-Renard

Dramaturg

Mette Kruse

Lyddesign

Erik Christoffersen

Lysdesign

Christian Vest Berntsen

Billetpriser

220 kr. / 150 kr. for unge under 25 år. (+ billetgebyr). Ved min. 6 unge under 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe). Late Sale for unge under 27 år - Køb billet til 50 kroner på dagen.

Teatersal

Sort Sal

Bestil billet

MADE IN YUGOSLAVIA er NIKOLINEs scenekunstneriske debut, hvor hun autofiktivt udfolder sin families erfaringer fra krigen i Jugoslavien. Det er en dybt personlig og aktuel fortælling om et samfund i opløsning og en multietnisk families kamp for ikke at miste hinanden.

MADE IN YUGOSLAVIA udstiller polariseringen i samfundet, hvad der holder sammen på et folk og hvad der splitter os. Hvordan man bevarer sin tillid til fællesskabet, når man har set, at civilisationen kun er en tynd fernis.

Min ambition med forestillingen er, at få publikum til at føle, det jeg har mærket siden 1995: At vores fællesskaber er arbitrære og potentielt farlige. Du er også modtagelig for propaganda. Du kan også lade dig rive med af frygten og hadet til ‘de andre’. Du kan også blive et offer. Hvordan overvinder du mørket i verden og i dig selv?”
– NIKOLINE

NIKOLINE er oprindeligt uddannet fra det klassiske musikkonservatorium, og slog igennem som rapper og videoinstruktør med protestsange som “SUT MIN KLIT” og “FLERTALLET ER DUMME”. Hun har siden sin debut i 2017 markeret sig som en af vor tids mest kompromisløse kunstnere og samfundsdebattører.

Støttet af

Måske er du også interesseret i:

9.09 — 7.10.2023

Daddy issues

Kong Lear

13.01 — 10.02.2024

Tredje del af den mytologiske teatertrilogi FURIER

Kassandra

28.02 — 19.04.2024

Performancefestival præsenteret af Toaster & Live Art Danmark

Managing Discomfort