Reumertnomineret: Årets Forestilling 2021

Reumertnomineret: Signe Egholm Olsen som Årets Kvindelige Hovedrolle 2021

Reumertnomineret: Asta August som Årets Kvindelige Ensemblerolle 2021

Lille Eyolf

19 sep. — 24 okt. 2020

Efter Henrik Ibsen.

Rita og Frederik Allmers er gift og har sønnen Eyolf. Frederik har en halvsøster, Asta, som kommer meget i huset, for at se efter Eyolf, der er fysisk handicappet. Ingeniøren Bjarke er ven af huset og efterstræber Asta uden held. Da Eyolf dør i en ulykke, vendes der op og ned på de fire menneskers skæbne, og sorgen udløser en lavine af uforløste følelser; had, begær og skam.

Henrik Ibsens LILLE EYOLF fra 1894 er et sent hovedværk i et skelsættende forfatterskab, der her bringes ind i det nye årtusinde af den prisvindende instruktør Liv Helm. Sammen med scenograf Freya Sif Hestnes, stod Liv Helm også bag sidste års hitforestilling BRØGGER på Teater Republique. På scenen ses et stærkt cast bestående af Signe Egholm Olsen, Jens Albinus, Asta August og Mikkel Becker Hilgart.

Jens Albinus og Signe Egholm er to af de mest ekspressive og modige skuespillere, jeg kender. Jeg vil se hvad de gør med denne tekst. Og så er de flankeret af Asta August og Mikkel Hilgart, som er så talentfulde og har det unge blik på, hvad en klassiker skal i dag.
– Liv Helm

Medvirkende

Signe Egholm Olsen, Jens Albinus, Asta August & Mikkel Becker Hilgart

Tekst

Henrik Ibsen

Oversættelse

Jens Albinus

Bearbejdelse & Instruktion

Liv Helm

Dramaturg

Pernille Kragh

Scenografi & kostumedesign

Freya Sif Hestnes

Lyddesign

Erik Christoffersen

Lysdesign

Christian Vest Berntsen

Øvrige medvirkende

Arthur Garfield Lund, Emil Wrist Lundorf & Bertram Grønfeldt Rasmussen

Billetpriser

220-170 kr. / 150-100 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Varighed

ca. 1 time og 20 minutter, uden pause

Støttet af