Kom Du?

5 maj. — 2 jun. 2018

Lyst, løgn, sex og penge. Et gæstespil af Teater Rio Rose

Hver syvende danske mand har været hos en prostitueret. Han repræsenterer et bredt udsnit af den mandlige befolkning og kan komme fra alle sociale lag. Han kommer i alle aldre og kan være gift eller ugift.

Men hvem er den mand, der køber sex? Hvad søger han hos den prostituerede? Hvad er hans tanker om prostitution og om sig selv som kunde? Hvordan legitimerer han det, han gør, og hvordan forholder han sig til det, sanseligt, menneskeligt og moralsk?

KOM DU? henter prostitutionskunden ud af mørket for at belyse kundens virkelighed. Forestillingen er på én gang kritisk, kærlig, eftertænksom og debatterende. Gennem musik, tekst og koreografi dykkes der ned i skam, lyst, magt, løgn og sanselighed. Mandighed og mandefællesskaber. Med grundig research fra rapporter og undersøgelser har holdet bag forestillingen forsøgt at skabe et nuanceret billede af prostitutionskunden. Forestillingens tekster stammer derfor hovedsaglig fra diverse hjemmesider og blogs, hvor de virkelige kunder deler deres egne erfaringer.

TEATER RIO ROSE har eksisteret i 33 år under Tove Bornhøfts kunstneriske ledelse. Som en markering af Tove Bornhøfts mangeårige kunstneriske virke, modtog hun i forbindelse med premieren på KOM DU? Foreningen af Danske Sceneinstruktørers Hæderspris.

Medvirkende

FOLMER KRISTENSEN & PETER FLYVHOLM

Instruktør

TOVE BORNHØFT

Koreograf

JULIE ANNE STANZAK

Tekst

TOVE BORNHØFT, FOLMER KRISTENSEN & PETER FLYVHOLM

Producent

Teater Rio Rose

Billetpriser

200-150 kr./130-80 kr. for unge u. 25 år. Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet

Støttet af

SÆRARRANGEMENTER