★★★★★

"Det er teaterfantasi og -forførelse, når det er bedst. IMPOSSIBLE skaber et surreelt drømmeunivers, der kan få både film-buffen og oldkundskabslæreren til at gnægge fornøjet over referencer i kø, men som samtidig helt krystalklart appellerer til både store og små med sin fantastiske billedunivers og bevægende fortælling"

Teater1

"Verden i teatrets poetiske miniature. Det er enkelt, det er pokkers magisk"

Weekendavisen

★★★★

"Poetisk og underfundig scenografisk himmelsvæv på Husets Teater"

Berlingske

★★★★

"Vi kan se det hele. Se magien blive til. Den lille forestilling er som en tryllekunstner, der afslører alle sine numre – det er det, der er det fascinerende ved det. At se det umulige – forestillingens titel – blive muligt ved hjælp af små, sindrige tricks på computeren og på scenen"

Teateravisen

Impossible

22 nov. — 20 dec. 2014

En magisk live-film uden ord.

IMPOSSIBLE er et moderne eventyr, der genfortæller myten om Orfeus og Eurydike som en poetisk live-film uden ord. Forestillingen bøjer tid og rum i et unikt univers, der kombinerer teater med elementer fra klassiske science fiction-film og trylleri, og samtidig inddrager den nyeste digitale teknologi.

Kraftigt inspireret af en af filmkunstens pionerer, den franske multikunstner Georges Méliès, fortæller vi historien om en mand, der mister sin kone og trodsigt beslutter sig for at hente hende tilbage til livet. Som Orfeus begiver han sig ud på en skæbnesvanger rejse, der bringer ham dybt ind i hjertet og langt ud i rummet.

IMPOSSIBLE er en forestilling om tidløs kærlighed og dens umulighed for alle sci-fi-fans mellem 10 og 1000 år!

Medvirkende

Mads Wille & Mia Lerdam

Live video-, lys- og lyddesign

Turpin Napoleon Djurhuus & Jes Theede

Idé/instruktion/scenografi

Edward Lloyd Pierce

Dramaturgi

Simon K. Boberg

Co-Produktion

Husets Teater & Edward Lloyd Pierce. Forestillingen er skabt på baggrund af et fælles udviklingsarbejde mellem de medvirkende og Vincent de Rooij.

Varighed

Ca. 50 min., uden pause

Billetpriser

130 kr./60 kr. for unge u. 25 år. Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet