So Far So Good

7 — 10 jun. 2023

Af Hestnes / Popović

Medvirkende

Marina Popović

Koncept og tekst

Hestnes / Popović

Instruktion

Freya Sif Hestnes

Dramaturgi

Andrea Skotland, Miriam Frandsen, Guro Stugo

Kostumedesign

Astrid Sønderskov Andersen

Lyddesign

Daniel Fogh

Lysdesign

Ingrid Skanke Høsøien

Producenter

Andrea Skotland, Hestnes / Popović

Co-producent

Rosendal Teater i Trondheim, Norge

Billetpriser

220 kr. / 150 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Teatersal

Sort sal

Bestil billet

Vores liv er sammensat af en række begivenheder, fænomener og oplevelser, der peger på hinanden i et kausalt netværk. Vi forsøger så godt vi kan at navigere i de tegn, der omgiver os, og at forudse fremtiden, for på den måde at tage kontrol over noget, der (måske) i sin natur er fuldstændig ukontrollerbart.

Vi er rigtigt dygtige til at vide alt muligt. Vi er dårlige til ikke at vide. Hvis vi ikke vil vide, så må vi gøre en indsats. Vi må aktivt overse al den information som altid ligger foran os. Hvis vi ikke vil vide, så må vi lukke øjnene. Eller slukke lyset. Eller slå strømmen fra. Lad os gøre det. Vi gør det.” – fra forestillingen.

SO FAR SO GOOD er skabt af kunstnerduoen Hestnes / Popović, der med et udgangspunkt i en magisk virkelighedsforståelse, vil se nærmere på de tegn og varsler, vi er omgivet af. Både de tegn vi ikke selv formår at tyde, og dem vi selv skaber, i et forsøg på at overlade magten og ansvaret til noget udenfor os selv.

 

Støttet af

Hestnes / Popović

Som et led i samarbejdet TOASTER, er det målet at støtte kompagnier og kunstnere i udviklingen af deres praksis, og at præsentere deres værker for et bredere publikum. Hestnes / Popović er et af vores nuværende huskompagnier.

Hestnes / Popović består af scenograf Freya Sif Hestnes (DK) og skuespiller Marina Popović (NO/BA). Kunstnerisk er de optagede af historieskrivning og hvordan man med et kritisk blik kan undersøge det marginale, det oversete, arkiverede og det glemte.

Gennem dokumentarisk materiale og sanselig komposition, ser Hestnes / Popović nærmere på vores erindringer – både de personlige og de kollektive. Minder, mundtlig overlevering og sansernes evne til at forstå individets plads i historiske strømninger udforskes gennem rumlige koncepter og nyskreven dramatisk tekst. Hestnes / Popović tværfaglige arbejde er inspireret af både teater, performancekunst, koreografi, billedkunst og akademia.

Måske er du også interesseret i:

10.09 — 15.10.2022

Hamlet i et nyt perspektiv

Gertrud Svarer Igen

21.11 — 26.11.2022

Af Institute of Interconnected Realities

A Play

28.01 — 4.03.2023

Anden del af den mytologiske teatertrilogi FURIER

Elektra