Se på mig når jeg taler til dig

31 okt. — 10 dec. 2020

Co-produktion med Peter Dupont Weiss og Odense Teater.

Medvirkende

Sarah Boberg & Morten Hauch-Fausbøll

Tekst

Monica Isakstuen

Instruktion

Peter Dupont Weiss

Co-produktion

Peter Dupont Weiss, Odense Teater & Husets Teater

Billetpriser

170 kr. / 100 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Bestil billet

SE PÅ MIG NÅR JEG TALER TIL DIG er et nådesløst, heftigt og smukt kammerspil om tabuiserede temaer som seksuel tiltrækning, vrede og truslen om vold i relationen mellem forældre og børn. Et skuespil om de smertefulde og ambivalente følelser, vi alle går rundt med, mens vi lige så stille vokser fra hinanden. Et skuespil, der konstant krydser de udviskede grænser mellem omsorg og overgreb, kærlighed og mørke.

Vi møder drengen, som er ved at blive en voksen mand, men en mislykket forfører, og hans mor der ser det ske. Vi møder pigen, hvis far der på hendes rejse mod at blive en voksen kvinde, må genoverveje hvad det vil sige at være far.

SE PÅ MIG NÅR JEG TALER TIL DIG er den prisbelønnede norske forfatter og lyriker Monica Isakstuens debut som dramatiker. Dette bliver Danmarkspremieren på SE PÅ MIG NÅR JEG TALER TIL DIG, som har været opført på Rogaland Teater i Norge, og som iscenesatte readings i Frankrig, Tyskland og England.

Støttet af

Måske er du også interesseret i

19.09 — 24.10.2020

Efter Henrik Ibsen.

Lille Eyolf

30.01 — 20.02.2021

Beretninger fra Afghanistankrigen 1979-89. En forestilling af AKUT360.

Zinkdrengene