Googleren

10 — 23 nov. 2021

Ny dansk dramatik

Medvirkende

Mads Rømer Brolin-Tani

Tekst

Julie Petrine Glargaard

Instruktion

Petrea Søe

Lyddesign

Rasmus Kreiner

Dramaturg

Louise Hassing

Billetpriser

170 kr. / 100 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Varighed

Ca. 1 time

Teatersal

Sort sal (Husets Teaters stueetage)

Aldersgrænse

Forestillingen anbefales ikke til personer under 16 år

OBS

Under forestillingen vil der indgå små sekvenser af lyd og billeder, der kan virke stødende

Bestil billet

Forestil dig at være ansat som indholdsmoderator på internettet. Hver eneste dag at skulle gennemse videoer af halshugninger, børneporno og tortur – helst uden at tage arbejdet med hjem bagefter. I GOOGLEREN møder vi manden, der har taget denne opgave på sig. Vores allesammens mentale ambulancefører. Men hvad sker der egentligt med et menneske, der dagligt skal rumme verdens ondskab?

”Over hele verden arbejder ’internettets skraldemænd’ i det skjulte for at sikre sig, at vi som brugere ikke oplever stødende materiale, når vi bevæger os rundt på de online platforme. Der bliver hver dag uploadet millioner af videoer og billeder, og selvom det er fristende at tro, at det kun er en hård og afstumpet kerne, der filmer og deler voldsepisoder og andre menneskers ulykke, er faktum et helt andet. Vi klikker, vi deler og vi hærdes – alt imens vores behov for underholdning bliver mere og mere ekstremt, og grænserne udviskes mellem rigtigt og forkert. Med forestillingen stiller vi spørgsmålene: Hvem har ansvaret for ondskaben på internettet? Dem der ejer platformen? Dem der uploader materialet? Dem der videresender det? Og hvem har i sidste ende ansvaret for at gribe det menneske, der fortæres af ondskaben?” – Petrea Søe & Julie Glargaard

GOOGLEREN er det seneste stykke af dramatiker Julie Petrine Glargaard og udviklet på Det Kongelige Teater. Julie Petrine Glargaard er en unik stemme inden for den danske dramatik. Hun har bl.a. været husdramatiker på Aarhus Teater og modtaget Danske Dramatikeres Talentpris (2015) samt Statens Kunstfonds præmiering af årets bedste scenekunst (2018).

Forestillingen anbefales ikke til personer under 16 år.

Støttet af

Måske er du også interesseret i

26.11 — 5.12.2021

Repremiere

Messias I Nat

5.02 — 12.03.2022

1. del af den mytologiske teatertrilogi FURIER

FÆDRA

30.04 — 28.05.2022

Den erotiske kultroman på scenen

O's historie