

"Bedre skuespillere, og musikere, er svært at ønske sig"

Politiken

★★★★

"På én og samme tid lysende og formørket musikteater om tilværelsens eksileksistenser"

Berlingske

★★★★

"Det hele er glimrende skrevet, fornemt spillet af Andrea Vagn Jensen, Thomas Bang og Henrik Noel Olesen"

Jyllands Posten

★★★★

"Metoden er overraskelserne, desorienteringen, råheder skiftende med blid poesi. En sort, scenisk koncert. En dansk Tom Waits"

Gregers DH

"Der bydes på alt lige fra det simrende til det sønderrivende"

Weekendavisen

Bums!

4 apr. — 9 sep. 2009

Ny musikforestilling.

Mød den fordrukne digter på bænken, junkien i trappeskakten, den hjemløse, bumsen, den utilpassede filosof. Lyt til deres sange om livet på den anden side, og lad dig føre med ned i en verden fuld af poetisk skønhed og rå humor.

Nykomponeret livemusik og vildtvoksende poesi var hovedingredienserne i musikforestillingen BUMS! hvor scenen er sat en nat på et syret hotel et sted i storbyens forgrenede mørke. Det kunne være i København eller i en hvilken som helst anden storby, hvis bagside har givet stof til verdenslitteraturens ”sorte” digtere som Bukowski, Burroughs, Rimbaud, Sylvia Plath, F.P. Jac, Tom Kristensen, Johannes Ewald m.fl. Inspireret af tekster og skæbner fra den ”sorte” poesis skatkammer, undersøger BUMS! et univers, som sjældent kommer frem i lyset. BUMS! er på én gang en rå konfrontation med det utilpassede, og en musikalsk og poetisk hyldest til outsiderne og grænsegængerne. Forestillingen former sig som en sælsom rejse, der veksler mellem dramatiske situationer, absurde optrin og rene musikalske indslag.

Medvirkende

Thomas Bang, Andrea Vagn Jensen, Henrik Noel Olesen, Bebe Risenfors & Bent Clausen

Tekst

Peter Asmussen

Instruktion

Egill Palsson & Simon K. Boberg

Scenografi

Martin Eriksson

Musik

Bent Clausen & Bebe Risenfors