Afgang

7 — 13 mar. 2019

Præsentationsforestilling af Den Danske Scenekunstskole

Midt i al verdens usikkerhed og misinformation findes der ét faktum, der er helt bidefast: Vi skal alle dø.

Vi kan vende os mod Gud for det evige efterliv eller mod vitaminpiller for et forlænget jordisk liv, men intet kan med sikkerhed redde os fra det store uvisse, som forener os alle, på tværs af raceskel, sociale rangstiger og køn. Siden de første filosoffer satte to tanker i forlængelse af hinanden, har spørgsmålet om døden været den uløselige knude. I ”Afgang” tager 8 sprællevende bachelorelever fra DDSKS livtag med Døden – med poesi, musik, humor, fysik og en stor portion dødsforagt kaster de sig ud i det store spørgsmål, bevæbnet med tekster fra litteraturen, dramatikken og egne observationer.

Medvirkende

BESIR ZECIRI, EVRIM BENLI, HANIN GEORGIS, LINE NØRHOLT, LOUIS BODNIA ANDERSEN, LUCIA VINDE DIRCHSEN, SARA VIKTORIA BJERREGAARD, ØSTEN BORRE SIMONSEN

Instruktion

HEINRICH CHRISTENSEN

Lyddesign

JONAS KROGH

Lysdesign

MIA JANDJE WILLETT

Producent

CHRISTIAN JÜTTE

Produktions- & forestillingsledelse

ALICE SJURKALINA

Billetpriser

150 kr. / 80 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr)

Ungdomsrabat

Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet

Varighed

1 time og 25 minutter, uden pause

NB

I forestillingen indgår uddrag af teksten fra Astrid Lindgrens Bröderna Lejonhjärta. Der er ikke retmæssigt indhentet tilladelse hos Astrid Lindgrens arvinger, som dog har tilladt forestillingen at finde sted, da den manglende clearing af rettigheder har sat dem i en prekær situation, hvor de føler sig tvunget til at sige ja for at hjælpe de afgangsstuderende.