TOTAL INTERNATIONAL (LOKAL) #2

5 — 5 nov. 2022

af Andreas Liebmann og Boaz Barkan. En del af Det Frie Felts Festival.

Af og med

Boaz Barkan, Andreas Liebmann

Forestillingen præsenteres af Det Frie Felts Festival i et samarbejde med Toaster

Sprog

Engelsk

Varighed

1 time og 10 minutter. Uden pause.

Billetpriser

130 kr. / 60 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Teatersal

Rød sal

Bestil billet

I værket TOTAL INTERNATIONAL (LOKAL) #2 inviterer den schweiziske scenekunstner Andreas Liebmann og performer Boaz Barkan publikum ind i et hjemligt rum med cello, skateboard, gamle LP-plader og en rejsegrammofon. De to performere stiller spørgsmål til, hvordan de som internationale kunstnere kan gøre op med den kolonialistiske forestilling om at indtage hele verden via flyrejser og digital kommunikation. Men rejser er også lig med fantasi. Publikum inviteres derfor til at skrive et brev i hånden. Brevskrivning er langsom kommunikation, der ikke belaster klimaet som den digitale. Værket gør aktuelle spørgsmål midt i en klimakrise nærværende på en poetisk og uhøjtidelig måde. De to performere spørger bl.a.: Hvordan kan man kommunikere med folk rundt om i verden ved hjælp af fantasien? Og hvordan kan man opleve et sted langt væk uden at være der? Her kommer kunsten i spil til at pege på og udfolde alternativer. 

Boaz Barkan har en BA i dans og psykologi fra CAL-ARTS and EMPIRE STATE UNIVERSITY, USA.

Andreas Liebmann er uddannet skuespiller fra Academy in Zürich, Schweiz og er underviser i iscenesættelse på Den Danske Scenekunstskole og kunstnerisk leder af festivalen/projektet Tårnby Torv Studio.

Forestillingen spiller på engelsk.

Støttet af

Måske er du også interesseret i:

1.11 — 1.11.2022

Af CuntsCollective. En del af Det Frie Felts Festival.

AMOR KÆRLIGHED LIEBE LOVE

3.11 — 4.11.2022

Af Sew Flunk Fury Wit. En del af Det Frie Felts Festival.

Metamorphosen

5.11 — 5.11.2022

Af Boys* in Sync. En del af Det Frie Felts Festival.

Happy Vineyards