The Wave of Shit

10 — 30 jun. 2021

Medvirkende

Stine Gyldenkerne, Gry Guldager & Peter Høgsbro Toftegaard

Dramatiker

Caroline Jørgensen

Instruktør

Maria Kjærgaard-Sunesen

Scenografi

SIMON WITZANSKY

Scenografisk assistent

GODOT STANGERUP

Lyddesigner

Erik Christoffersen

Lysdesigner

Christian Vest Berntsen

Co-Produktion

THE WAVE OF SHIT

Billetpriser

220-170 kr. / 150-100 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Teatersal

Husets Teaters 1. sal, rød sal. OBS: for at sikre den korrekte afstand i salen, har vi indsat pladsbilletter, som kan afhentes på billetkontoret inden forestillingens start.

Bestil billet

Det er noget lort at bo i Nordvest. Det er noget lort at være arbejdsløs. Det er noget lort at være et middelmådigt menneske og derfor arbejdsløs. Det er noget lort at være et middelmådigt arbejdsløst menneske i en verden, der ifølge P1 og klimaforskerne går ad helvede til. Det er noget lort at have sat børn i en verden, der går ad helvede til. Det er noget lort at have en overbo, der er idiot. En overbo der på alle planer er et ansvarsløst, utiltalende egoistnumsehul. Vi lever i en verden af røvhuller, der siger, at vi lever i en verden af røvhuller. THE WAVE OF SHIT er et dyk ned i den indre kloak. Ét menneskes tilstoppede kloak, der ikke KAN gøre andet end at flyde over. Og det stinker.

Støttet af

Måske er du også interesseret i

10.04 — 29.04.2021

Beretninger fra Afghanistankrigen 1979-89. En forestilling af AKUT360.

Zinkdrengene

1.03 — 27.03.2021

Europa gennem Agota Kristofs konvekse spejl

Det Store Stilehæfte