ri:vr [astrotrilogia II]

5 — 5 nov. 2021

En del af Toasters Husspektakel

Medvirkende

Simo Kellokumpu

Koncept

Vincent Roumagnac

Videodesigner

Nao Yazawa

Producent

TOASTER

Co-produktion

Husets Teater og Den Frie Udstillingsbygning

Billetpris

150 kr. (+10 kr. i billetgebyr)

Varighed

4 timer. Publikum er velkomne til at komme og gå i rummet som de vil.

Den kuraterede gæstespilsscene TOASTER markerer sin åbning på Husets Teater med et brag. Fra d. 25. oktober og tre uger frem flytter 4 huskompagnier ind på teatret og skaber en udviklende minifestival under navnet HUSSPEKTAKEL. ri:vr [astrotrilogia II] er et gæstespil kurateret af huskompagniet Institute of Interconnected Realities.

ri:vr [astrotrilogia II] er en performance-installation skabt af kunstneren Simo Kellokumpu i samarbejde med kunstnerne Vincent Roumagnac og Nao Yazawa. ri:vr er i dialog med nutidens science fiction, spilkunst, queer-teori og monstrologi.

Performancen er en sammenvævning af planetbevægelser, en rivende satellitbaseret datastrøm og cellemæssige tilblivelser betinget af algoritmisk trådhastighed. ri:vr præsenterer kroppen som et usammenhængende sted, skabt af en række forskellige tilstedeværende strømme: den blågrønne, flydende flodstrøm, de elektriske og algoritmiske systemer, der strømmer gennem omgivelserne, og den drømmende strøm fra en genbesøgt myte om et monster med levende giftslanger som hår.

LÆS MERE

Støttet af

Måske er du også interesseret i

26.10 — 30.10.2021

En del af Toasters Husspektakel

Home Made Climate Conference

4.11 — 4.11.2021

En del af Toasters Husspektakel

Salon #2 af TOETT

13.11 — 13.11.2021

En del af Toasters Husspektakel

Salon #3 af Hestnes / Popovic