Peer Gynt?

22 apr. — 20 maj. 2023

Af The Other Eye of The Tiger (TOETT)

Medvirkende

Morten Burian

Tekst & Instruktion

Henrik Grimbäck

Scenografi

Ida Grarup

Lyddesign

Asger Kudahl, Daniel Fogh

Lysdesign

Súni Joensen

Instruktørassistent

Cille Viola Brandt Petersen

Scenografassistent

Sigrid Andreasson

Oversættelse af manuskript

Idil Alpsoy

Billetpriser

220 kr. / 150 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Teatersal

Sort sal

Bestil billet

Vi vil gerne lyve dig lige op i ansigtet, fordi vi tror på, at løgnen er det smukkeste, vi har. Vi vil gerne hjælpe dig med at komme i gang med at lyve, da vi tror på, det er den bedste hjælp, du kan få fra os. Ibsen sagde selv, at hvis du tager livsløgnen fra gennemsnitsmennesket, så dør det. Vi vil gerne hjælpe dig med at overleve, så lad os sammen lyve os igennem Peer Gynt på en måde, du aldrig har turde lyve før.

Bag nyfortolkningen af Henrik Ibsens Peer Gynt, står kunstnerkollektivet The Other Eye of The Tiger (TOETT), der tidligere har skabt NUL og Martyrmuseum – et af dansk teaters mest omdiskuterede værker i nyere tid. TOETTs værker er på én og samme tid scenekunst, billedkunst og installationer. Deres værker omslutter publikum, så de bliver en del af et visuelt helhedsunivers.

Støttet af

Medvirkende

OM THE OTHER EYE OF THE TIGER (TOETT)

Som et led i samarbejdet TOASTER, er det målet at støtte kompagnier og kunstnere i udviklingen af deres praksis, og at præsentere deres værker for et bredere publikum. The Other Eye of The Tiger er et af Husets Teaters nuværende huskompagnier.

The Other Eye of The Tiger (TOETT) er et kunstnerkollektiv, hvis seks medlemmer samarbejder om koncept, instruktion og opførelse. Kollektivet konceptualiserer i fællesskab, men kommer alle sammen fra forskellige grene af scenekunsten. TOETTs arbejde tager udgangspunkt i forskellige parametre, som de stræber efter at udnytte maksimalt i alle aspekter af produktionerne. Ofte inviteres andre kunstnere, optrædende og teknikere til at samarbejde. Ved at afsøge og bøje scenekunstens grænser håber TOETT at kunne skabe nye muligheder og genopfinde teatret som kunstform. De seks medlemmer i kollektivet – fordelt på tre nationaliteter – dimitterede alle fra Den Danske Scenekunstskole i 2016.

Måske er du også interesseret i:

1.06 — 2.06.2023

Readings på Husets Teater

Skuespillerne skriver // CPH STAGE

7.06 — 10.06.2023

Af Hestnes / Popović

So Far So Good // CPH STAGE