Peer Gynt?
22 apr. —
20 maj. 2023
Af The Other Eye of The Tiger (TOETT)
Medvirkende
Morten Burian
Tekst & Instruktion
Henrik Grimbäck
Lyddesign
Asger Kudahl, Daniel Fogh
Instruktørassistent
Cille Viola Brandt Petersen
Scenografassistent
Sigrid Andreasson
Oversættelse af manuskript
Idil Alpsoy
Billetpriser
220 kr. / 150 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)
Vi vil gerne lyve dig lige op i ansigtet, fordi vi tror på, at løgnen er det smukkeste, vi har. Vi vil gerne hjælpe dig med at komme i gang med at lyve, da vi tror på, det er den bedste hjælp, du kan få fra os. Ibsen sagde selv, at hvis du tager livsløgnen fra gennemsnitsmennesket, så dør det. Vi vil gerne hjælpe dig med at overleve, så lad os sammen lyve os igennem Peer Gynt på en måde, du aldrig har turde lyve før.
Bag nyfortolkningen af Henrik Ibsens Peer Gynt, står kunstnerkollektivet The Other Eye of The Tiger (TOETT), der tidligere har skabt NUL og Martyrmuseum – et af dansk teaters mest omdiskuterede værker i nyere tid. TOETTs værker er på én og samme tid scenekunst, billedkunst og installationer. Deres værker omslutter publikum, så de bliver en del af et visuelt helhedsunivers.
LATE SALE FOR UNGE UNDER 27 ÅR
Husets Teater har indført en ny rabat for unge under 27 år, hvor vi på hverdage efter kl. 12.00 og kl. 10.00 om lørdagen, sætter ledige billetter til aftenens forestilling i salg for 50 kroner pr. stk.
Så klik på ‘bestil billet’, find dags dato og se om du skal ind og se forestilling i aften!
Obs: Du skal kunne vise dokumentation for din alder når du viser billet.
OM THE OTHER EYE OF THE TIGER (TOETT)
Som et led i samarbejdet TOASTER, er det målet at støtte kompagnier og kunstnere i udviklingen af deres praksis, og at præsentere deres værker for et bredere publikum. The Other Eye of The Tiger er et af Husets Teaters nuværende huskompagnier.
The Other Eye of The Tiger (TOETT) er et kunstnerkollektiv, hvis seks medlemmer samarbejder om koncept, instruktion og opførelse. Kollektivet konceptualiserer i fællesskab, men kommer alle sammen fra forskellige grene af scenekunsten. TOETTs arbejde tager udgangspunkt i forskellige parametre, som de stræber efter at udnytte maksimalt i alle aspekter af produktionerne. Ofte inviteres andre kunstnere, optrædende og teknikere til at samarbejde. Ved at afsøge og bøje scenekunstens grænser håber TOETT at kunne skabe nye muligheder og genopfinde teatret som kunstform. De seks medlemmer i kollektivet – fordelt på tre nationaliteter – dimitterede alle fra Den Danske Scenekunstskole i 2016.
Måske er du også interesseret i: