Peer Gynt?

22 apr. — 20 maj. 2023

Af The Other Eye of The Tiger (TOETT)

Medvirkende

Morten Burian

Tekst

Frit efter Henrik Ibsen

Instruktion

Henrik Grimbäck

Scenografi

Ida Grarup

Lysdesign

Súni Joensen

Lyddesign

Asger Kudahl

Billetpriser

220 kr. / 150 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Teatersal

Sort sal

Bestil billet

Vi vil gerne lyve dig lige op i ansigtet, fordi vi tror på, at løgnen er det smukkeste, vi har. Vi vil gerne hjælpe dig med at komme i gang med at lyve, da vi tror på, det er den bedste hjælp, du kan få fra os. Ibsen sagde selv, at hvis du tager livsløgnen fra gennemsnitsmennesket, så dør det. Vi vil gerne hjælpe dig med at overleve, så lad os sammen lyve os igennem Peer Gynt på en måde, du aldrig har turde lyve før.

Bag nyfortolkningen af Henrik Ibsens Peer Gynt, står kunstnerkollektivet The Other Eye of The Tiger (TOETT), der tidligere har skabt NUL og Martyrmuseum – et af dansk teaters mest omdiskuterede værker i nyere tid. TOETTs værker er på én og samme tid scenekunst, billedkunst og installationer. Deres værker omslutter publikum, så de bliver en del af et visuelt helhedsunivers.

Støttet af

THE OTHER EYE OF THE TIGER

Som et led i samarbejdet TOASTER, er det målet at støtte kompagnier og kunstnere i udviklingen af deres praksis, og at præsentere deres værker for et bredere publikum. The Other Eye of The Tiger er et af vores nuværende huskompagnier.

The Other Eye of The Tiger (TOETT) er et kunstnerkollektiv, hvis seks medlemmer samarbejder om koncept, instruktion og opførelse. Kollektivet konceptualiserer i fællesskab, men kommer alle sammen fra forskellige grene af scenekunsten. Andre kunstnere, optrædende og teknikere inviteres jævnligt til at samarbejde med TOETT om produktionerne. Ved at afsøge og bøje scenekunstens grænser, håber TOETT at skabe nye muligheder og genopfinde teatret som kunstform.

De seks medlemmer i kollektivet – fordelt på tre nationaliteter – dimitterede alle fra Den Danske Scenekunstskole i 2016, og består af instruktør Henrik Grimbäck (SE), forestillingsledelse og regissør Mia-Luise Heide (DK), lysdesigner Súni Joensen (FO), skuespiller Morten Hee Andersen (DK), scenograf Ida Grarup Nielsen (DK) og lyddesigner Asger Kudahl (DK).

Måske er du også interesseret i:

10.09 — 15.10.2022

Hamlet i et nyt perspektiv

Gertrud Svarer Igen

17.11 — 19.11.2022

Af LOGEN

Monsterball

28.01 — 4.03.2023

Anden del af den mytologiske teatertrilogi FURIER

Elektra