Monsterball

17 — 19 nov. 2022

Af LOGEN

Medvirkende

LOGEN med kunstnere, tænkere og monstrøse eksperter som gæster

Billetpriser

350 kr. (+10 kr. i billetgebyr). Billetten inkluderer en middag.

OBS!

Årskortholdere skal ikke betale for billet, men for middagen.

Teatersal

Rød sal

Varighed

2 timer og 30 minutter

Bestil billet

“LAD ALT HÅB FARE, I DER GÅR HER IND” står der på døren. 

Du venter på at komme ind ad døren. To skikkelser kommer vraltende. Den ene pukkelrygget og iklædt snehvidekjole og en vansiret zombiemaske. Den anden er en høj, klodset skabning, iført køddragt, hovedet består af VVS-artikler, tapet sammen med hår og gips.

De byder dig velkommen på et uforståeligt sprog med growlende lyde. Du bliver bedt om at læse et manifest op. Der står at menneskets overherredømme lakker mod enden, og at det monstrøse vil bane vejen for en ny æra. Det bizarre og okkulte vil tage magten over det rationelle. Døren går op.

I en to performative saloner vil kunstnerkollektivet LOGEN med hjælp fra invitererede kunstnere, eksperter og tænkere, se fortidens, nutidens og fremtidens monstre frygtløst i øjnene.

Forestillingen inkluderer en middag.

Støttet af

LOGEN

Som et led i samarbejdet TOASTER, er det målet at støtte kompagnier og kunstnere i udviklingen af deres praksis, og at præsentere deres værker for et bredere publikum. LOGEN er et af vores nuværende huskompagnier.

LOGEN er et tværkunstnerisk kollektiv og består af scenograf Nathalie Mellbye (NO), danser/koreograf Sofia Karlsson (SE), skuespiller Patrick Baurichter (DK/DE) og instruktør Anja Behrens (DE). Med de to eksperimenterende værker HISTORIEN OM ØJET og DEATH TO TRUTH OF BEAUTY har de etableret sig i scenekunstmiljøet i Danmark med en vilje til at udfordre den kollektive proces, det klassiske produktionsforløb og det intime rituelle møde med publikum.

LOGEN vil trænge igennem kødet og lave vrang-spejle for deres publikum i grænselandet mellem transcendenserende øjeblikke og refleksiv samtidskritik i et sanseligt, ekspressivt og surrealistisk univers. LOGEN fokuserer på vigtigheden af det hellige, det uperfekte, det kollektive, hengivelsen og generøsiteten som grundlæggende værdier, de ønsker at fremme i vor samtid. Disse aspekter manifesterer sig i kollektivets passion for at arbejde i grænselandet af egen formåen; fysisk, personligt og kunstnerisk.

Måske er du også interesseret i:

21.11 — 26.11.2022

Af Institute of Interconnected Realities

A Play

22.04 — 20.05.2023

Af The Other Eye of The Tiger (TOETT)

Peer Gynt?

7.06 — 10.06.2023

Af Hestnes / Popović

So Far So Good