Koncert med Martin Sexton 2018

23 — 23 okt. 2018

Intim koncert med amerikansk singer-songwriter

Band

Martin Sexton, Kent Olsen (trommer), Morten Jay (bas), Ask Kjærgaard (guitar)

“The real thing, people.” – Billboard

Til efteråret gæster den amerikanske musiker Martin Sexton for første gang Danmark, og tirsdag d. 23. oktober kan han opleves i en intim koncert i Husets Teaters teatersal.

Som en succesfuld og anerkendt stjerne i hjemlandet, er han stadig et ubeskrevet blad i Danmark og resten af norden. Martin Sexton turnerer med sit niende studiealbum MIXTAPE OF THE OPEN ROAD, som bl.a. modtog denne udtalelse i Magasinet Rollingstone: “Outstanding taste in songwriting as well as a soul-marinated voice.

Fra delstaten New York og som den tiende af 12 børn, fik Sexton sin musikalske begyndelse ved at synge i gaderne og metroerne i Boston i starten af 90’erne. Nu mange år senere er han stadig ligeså uafhængig, men headliner legendariske spillesteder som The Fillmore og Carnegie Hall, og har været med til at påvirke en generation af moderne amerikanske artister. Bl.a. har verdensstjernen John Mayer udnævnt Sexton som en af hans yndlingsartister. Se dette fine klip, hvor de to optræder sammen med Sextons sang.

Martin Sextons sange har optrådt i tv-serier som Scrubs, Parenthood, Masters of Sex samt i flere film, men det er hans levende liveshows, ærlige tekster og Gudsbenådede smørstemme, der får hans fans til at komme tilbage efter mere.

Husets Teaters intime rammer tillader publikum at komme helt tæt på kunstnerne. Gå ikke glip af denne mulighed for at se en stor amerikansk stjerne i øjnene, øjeblikket inden han breaker i Danmark.