Jeg står i kviksand og brøler som en hjort

17 — 26 maj. 2021

Medvirkende

Josephine Reumert Grau & Viktor Dahl

Tekst

Josephine Reumert Grau

Instruktør

Nanna Bang

Komponist

Viktor Dahl

Lysdesign

Christian Vest Berntsen

Co-produktion

Josephine Reumert Grau & Husets Teater

Billetpriser

220-170 kr. / 150-100 kr. for unge u. 25 år. (+10 kr. i billetgebyr). Ved min. 6 unge u. 25 år kun 40 kr. pr. billet (ung gruppe)

Teatersal

Husets Teaters 1. sal, rød sal. OBS: for at sikre den korrekte afstand i salen, har vi indsat pladsbilletter, som kan afhentes på billetkontoret inden forestillingens start.

Bestil billet

Tag med på biltur ned gennem Europa, en vidunderlig fremtid forude, et sus af lykke, med spredte arme ombord på Titanic, når mareridt og hverdag bliver ét, opløser jeg mig selv, som et stykke franskbrød, der ligger ude i regnen, dufter jeg til dit hår, du siger, du elsker mig, undskyld, siger du, jeg tømmer dit køleskab, tager agurken og slår takten an. 

Det er det pinlige moment, mellem alt det hun er, og alt det hun virkelig gerne vil være. På grænsen mellem virkelighed og fantasi, midt i våde trusser, fransk eufori og pulserende rytmer står hun. Forelsket, men hverdagens trummerum og indkøb i Føtex kan få selv den bedste til at tvivle. Låst inde i sin lejlighed, forsøger hun at finde fodfæste, men nægter at opgive sin største sandhed: kærligheden de deler.

Josephine Reumert Grau og Viktor Dahl står på scenen i en længselsfuld og ærlig tour de force af ord, musik og romantiske klichéer.

Støttet af

Måske er du også interesseret i

24.02 — 27.03.2021

Europa gennem Agota Kristofs konvekse spejl

Det Store Stilehæfte