Home Made Climate Conference

26 — 30 okt. 2021

En del af Toasters Husspektakel

Medvirkende

Beatrice Fleischlin, Andreas Liebmann, Nicolas Galeazzi

Koncept

GASTSTUBE°

Lyddesigner

Martin Gantenbein

Producent

TOASTER

Co-produktion

Husets Teater og Den Frie Udstillingsbygning

Billetpris

150 kr. (+10 kr. i billetgebyr)

Varighed

2 timer og 30 minutter, uden pause

OBS!

Forestillingen spiller IKKE på Husets Teater, men på FAB LAB - Værkstedshallerne, Julius Andersens Vej 1, 2450 KBH SV

Den kuraterede gæstespilsscene TOASTER markerer sin åbning på Husets Teater med et brag. Fra d. 25. oktober og tre uger frem flytter 4 huskompagnier ind på teatret og skaber en udviklende minifestival under navnet HUSSPEKTAKEL. Home Made Climate Conference er et internationalt gæstespil af kompagniet GASTSTUBE°(CH/BE/DK).

Med Home Made Climate Conference skaber GASTSTUBE° et performativt forum, der skal gøre klimakrisen håndgribelig. Hvad stiller man op som enkeltperson over for den globale udfordring? Hvordan vækker vi det kollektive og konstruktive raseri? Hvordan finder vi den nødvendige lyst til at gøre noget ved problemerne?

Klimakrisen beder os til syvende og sidst om at genopfinde vores liv, økonomier og værdier. Er det muligt at finde nogen som helst mening eller endda glæde heri? GASTSTUBE° udvikler kunstneriske teknikker til hjemmebrug. Kan vi radikalt omdanne vores forhold til tingene? Hvad ville dette betyde politisk, poetisk og helt lavpraktisk?

Kollektivet GASTSTUBE°, som udgøres af Beatrice Fleischlin, Nicolas Galeazzi og Andreas Liebmann, udforsker de skrøbelige muligheder for eksistens i kapitalismens ruiner og udtænker praksisser til kollektiv overlevelse. GASTSTUBE° deler ud af deres undersøgelser og erfaringer gennem performances, workshops og andre fælles oplevelser. Deres projekter er invitationer til et fælles design af andre fremtider.

LÆS MERE

Støttet af

Måske er du også interesseret i

4.11 — 4.11.2021

En del af Toasters Husspektakel

Salon #2 af TOETT

5.11 — 5.11.2021

En del af Toasters Husspektakel

ri:vr [astrotrilogia II]

13.11 — 13.11.2021

En del af Toasters Husspektakel

Salon #3 af Hestnes / Popovic