Skolebilletter

Husets Teater gør en ære ud af at gøre de unge fortrolige med- og præsentere dem for scenekunsten. De fleste af vores forestillinger henvender sig til unge over 15 år, dvs. fra de gymnasiale uddannelser og op, men der kan være undtagelser som henvender sig til et yngre publikum.

Billetpris

Grupper på mindst 6 personer under 25 år kan få billetter til 40 kr. pr billet til de fleste forestillinger. Bemærk der er et begrænset antal pladser pr forestilling.

Billetbestilling

Billetbestilling foregår online enten via den enkelte forestillings side eller via teaterbilletter.dk. Du kan også henvende dig til billetkontoret og høre nærmere: billet@husetsteater.dk eller på telefon 33 25 13 76 hver mandag mellem kl. 12.00-16.00.

Artist Talks

Artist talks i forbindelse med en forestilling kan i visse tilfælde arrangeres. Kontakt dramaturg Pernille Kragh på pernille@husetsteater.dk for at høre nærmere.

Guide til den gode teateroplevelse

Vi vil rigtig gerne hjælpe jer til, at jeres teatertur bliver så god en oplevelse som mulig:

 

Hvor meget skal I forberede jer?

Det er op til jer. Vi anbefaler at I ved, hvor længe forestillingen varer og om der er pause undervejs. Forestillingens varighed kan ses på forestillingens side efter den har haft premiere. I er også velkomne til at spørge personalet, når I ankommer.

Vi udgiver skolemateriale til mange af vores forestillinger, som I enten før eller efter teateroplevelsen kan arbejde med i undervisningen. Tjek på forestillingens side om der er undervisningsmateriale til rådighed.

Det er som regel også muligt at få en introduktion til teatret eller forestillingen på aftenen. Kontakt os på billet@husetsteater.dk for jeres muligheder.

 

Hvornår skal I komme?

Kom i god tid. Vi anbefaler altid at ankomme til teatret 20-30 minutter før forestillingen starter. Så kan I nå at orientere jer, dele billetter ud og tisse af. Bemærk at dørene til teatersalen lukkes præcis ved forestillingens start. Publikum, der kommer for sent, vil ikke blive lukket ind, da det er en meget forstyrrende afbrydelse både for de medvirkende på scenen og det øvrige publikum.

 

Hvordan skal I opføre jer i teatret?

  • Vis hensyn. Teater er for alle og bliver brugt af alle. Derfor sidder man ikke med fødderne oppe på stolene, spiser mad inde i salen eller smider sit affald på gulvet. Ligesom I naturligvis bedes respektere eventuelle anvisninger fra personalet.
  • Sluk mobiltelefonen og lad den blive i tasken under forestillingen.
  • Det er ikke tilladt at tage billeder, filme eller optage lyd under forestillingen.
  • Undgå at tale eller hviske sammen under forestillingen.
  • Lad slikposer, popcorn, chips og lign. blive i tasken.
  • Publikum, der går på toilettet eller af anden årsag forlader salen under forestillingen, vil ikke blive lukket ind igen bagefter.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Husets Teater!

Undervisningsmaterialer

Du kan downloade undervisningsmaterialer på forestillingernes undersider.

SE FORESTILLINGER HER