Gælder alle publikummer med billet til DET STORE STILEHÆFTE

Kære publikum

 

Alle forestillinger på Husets Teater er aflyst til og med den 5. april grundet myndighedernes restriktioner.

 

Dette inkluderer DET STORE STILEHÆFTE, som du har billet til.

 

Det er med stor sorg, vi sender denne meddelelse. Vi har været igennem et kæmpe arbejde og skudt spilleperioden over flere omgange siden sidste år. Da vi desværre ikke har mulighed for at rykke spilleperioden længere frem, er vi nu nødsaget til at aflyse forestillingen.

 

Har du billet til DET STORE STILEHÆFTE, vil du få refunderet din billet. Vores billetoperatør vil kontakte dig snarest med et skema, der skal udfyldes, så du kan få dine penge igen. Vælger du ikke at besvare skemaet, vil pengene automatisk tilfalde teatret, og vi vil selvfølgelig være dig yderst taknemmelige for denne støtte.

 

Har du årskortbillet til DET STORE STILEHÆFTE vil din billet blive annulleret, og du skal ikke foretage dig yderligere.

 

Vi er enormt kede af at skulle aflyse denne forestilling, som vi er så stolte af, og vi håber meget på din tålmodighed og forståelse i denne situation.

 

VIGTIG INFO:

Forestillingen spiller på Husets Teater under teaterfestivalen CPH-STAGE på datoerne 1. – 5. juni. Under denne spilleperiode vil der være enkelte ledige pladser tilbage.

Disse pladser bliver sat til salg den 10. april og vil blive solgt efter et først-til-mølle-princip via vores hjemmeside.

Vi vil derfor opfordre alle, der stadigvæk ønsker at se forestillingen, til at gå ind på dagen og købe en ny billet under CPH-STAGE, såfremt der stadig er flere pladser.

 

 

Vi beklager mange gange for de triste nyheder, og vi håber på snarest muligt at ses i teatret igen.

Pas godt på dig selv og dine kære så længe!

 

De bedste hilsner

Husets Teater