Gælder alle publikummer med billet til DET STORE STILEHÆFTE 24/2, 25/2, 26/2 & 27/2

Alle forestillinger på Husets Teater er aflyst til og med 28-02-2021 grundet myndighedernes anbefalinger.

 

Det inkluderer desværre også DET STORE STILEHÆFTE, som du har billet til.

 

Vi er rigtig kede af ikke at kunne spille en forestilling, som vi er så utroligt stolte af, og vi håber meget på din tålmodighed og forståelse i denne situation.

 

Herunder får du et overblik over de muligheder, som du kan vælge imellem i forlængelse af aflysningen:

 

Mulighed 1 – Ombytning af billetter
Da vi selvfølgelig allerhelst vil se dig i teatret igen, kan du bytte dine billetter til en dato sidst i marts, hvor vi forhåbentligt får lov at åbne op. Du kan også vælge en dato i juni måned, da forestillingen spiller under CPH STAGE. Vælger du at ombytte dine billetter, skal du udfylde formularen HER

 

Mulighed 2 – Refundering
Du kan naturligvis vælge at få refunderet dine billetter til forestillingen. Gebyrer refunderes dog ikke.
Vælger du refundering, skal du udfylde formularen HER

 

Mulighed 3 – Tilgodebevis
Du kan også vælge at ombytte dine billetter til et tilgodebevis. Vælger du denne mulighed får du tilsendt et gavekort på det beløb, du har købt billetter for. Gavekortet er gældende i to år, og du kan indløse det, når du vil købe billetter til vores kommende forestillinger. Vælger du at ombytte dine billetter til et tilgodebevis, skal du udfylde formularen HER

 

Mulighed 4 – Støt teatret
På Husets Teater kommer alle aflysninger uden tvivl til at have store konsekvenser. Såfremt du har mulighed for at afvise de ovenstående muligheder, vil det hjælpe teatret i en kritisk økonomisk situation. For denne gestus vil vi naturligvis være meget taknemmelige.

 

Du bedes udfylde én af de ovenstående formularer senest den 12. februar. Vælger du ikke at udfylde en formular, støtter du automatisk teatret og vi noterer, at du har valgt mulighed 4.

 

Vi håber, at vi snarest muligt kan ses i teatret igen!
Pas godt på dig selv og hinanden så længe 🙂

 

De bedste hilsner
Husets Teater

 

 

OBS: er du årskortholder har du ikke mulighed for at vælge refundering eller tilgodebevis. Vi har nemlig forlænget din årskortperiode med 3 måneder, så du kan bruge årskortet igen, når nedlukningsperioden ophører. Vi opfordrer dig derfor til at benytte mulighed 1 – ombytning.