Underhuset

UnderHuset er navnet på teatrets bar/foyer, som ligger i underetagen til højre for indgangen. Her kan du få lidt at drikke før og efter en forestilling, og UnderHuset danner løbende rammen om forskellige arrangementer som debat- og litteraturaftener, mindre forestillinger og readings, clubbing, koncerter mm. Desuden byder UnderHuset på udendørsservering på pladsen foran teatret, når vejret tillader det.

 

CHEFENS BORD

CHEFENS BORD er et tilbagevendende arrangement på Husets Teater hver fredag, når der er forestilling.Gæsterne vil løbende blive offentliggjort, så hold øje her på siden.

 

CHEFENS BORD begynder kl. 19.00 og varer ca. 20 minutter, inden selve forestillingen begynder kl. 20.00. Det er ganske gratis for publikum at deltage, og man skal ikke reservere plads – bare duk op! Aftensmaden er sikret med varm økologisk suppe fra Grab'N'Cook for en flad 50’er, og baren er åben med drikkevarer til rimelige priser. Og husk: Du er meget velkommen til CHEFENS BORD, også selvom du ikke har sikret dig en billet til forestillingen kl. 20.00. Læs mere her
 

BARMENU 

Øl, vin, spiritus, div. kaffe, te, sodavand samt div. chokolade og snacks.

 

ÅBNINGSTIDER
I spilleperioder: Man-fre fra kl. 18.00 og lør fra kl. 16.00 til ca. 1 time efter forestillingen.

I øvrigt: Se de enkelte arrangementer her under.  

 

UnderHusets PA-anlæg er anskaffet med støtte fra