Nyheder

Anmeldelser af MESSIAS I NAT

33333

"Den velsungne opførelse i Husets Teater er værd at bemærke"...

33333
"Den velsungne opførelse i Husets Teater er værd at bemærke (...)"
- Frederiksborg Amts Avis

 

"Lige op i ansigtet – råt og genialt"

- Peripeti

 

33333
""Messias i nat" er et smukt og seriøst bud på en moderniseret og loyal samtids-messias."
- Kulturkupeen
 

33333

"Et tag i kraven på Händels gigantværk."

- Gregersdh

 

4444

"Scenisk nytolkning af Händels oratorium folder sig ud som hymne til det menneskelige fællesskab."

- Politiken

 

3333

"Fire virtuose sangsolister bærer med imponerende stemmestyrke og stilsikkerhed det nyskrevne værk med et lille, velsyngende kor som underlægning"

- Jyllands-Posten

 

3333

"Fire sangere fanger fra første tone vores opmærksomhed uden musikledsagelse. Deres flotte og meget forskellige stemmer skaber på skift en magisk stemning, når de fra deres sidepladser blandt publikum pludselig begynder at synge."

- CPH Culture

 

3333

"Man føler sig som en del af noget større, når man forlader Husets Teater."

- Ungt Teaterblod

 

3333

"En utrolig sanselig og smuk oplevelse, som varmt kan anbefales som en times meditativt afbræk fra den travlhed og trængsel, der kan følge med julen. Jeg er i hvert fald utrolig taknemmelig for at have fået lov at opleve de fire solister sammen i dette værk."

- Den 4. Væg

 

3333

" Ma Archive (Instruktør Liv Helm og komponist Matilde Böcher) har ramt lige den nerve der skal til for at legitimere oprøret mod Händels Messias, og sammen med dramatiker Alexandra Moltke Johansens flotte paralleloratorium, har de med MESSIAS I NAT skabt et operaværk der fortjener et langt liv."

- Sceneblog

 

"Det er en stor musikalsk oplevelse at sidde så tæt på sangerne og kan godt give lyst til at synge i kor (igen)."

- Teaterspot

læs mere

TAMMI ØST MODTAGER TEATERPOKALEN 2018

Tammi Øst modtog på Holbergs fødselsdag, d. 3. december, Danmarks ældste teaterpris, Teaterpokalen, for sin præstation i RICHARD III, der spillede på Husets Teater i efteråret.

Tammi Øst modtog på Holbergs fødselsdag, d. 3. december, Danmarks ældste teaterpris, Teaterpokalen, for sin præstation i RICHARD III, der spillede på Husets Teater i efteråret.

 

Teaterpokalen uddeles sammen med Teaterkatten og Initiativprisen hvert år af Foreningen af Danske Teaterjournalister. Initiativprisen gik til teaterdirektør for Aarhus Teater, Trine Holm Thomsen, og instruktør Sargun Oshana modtog instruktørprisen Teaterkatten.

 

I prisoverrækkelsestalen til Tammi Øst, var ordene blandt andet: ”Tammi Øst gav los i en præstation, der umiddelbart virkede hæmningsløs, næsten vrængende. Hendes attak var furiøst fra første færd – ordene faldt snart som beskidte øksehug, der måtte inficere de sår, de forvoldte. Snart føg de omtrent sanseligt nydelsesfuldt af munden som maskinpistolsalver.”

 

Tammi Øst er den første nogensinde, der har modtaget Teaterpokalen to gange. Første gang var i 1998.

 

Læs mere her

læs mere

Ingen parkering ved Øksnehallen

Al parkering på Øksnehallens parkeringsplads er ophørt.

Al parkering på Øksnehallens parkeringsplads er ophørt.

 

Københavns Kommune har besluttet at bilerne skal ud af Kødbyen. Det betyder, at det for fremtiden vil være sværere at finde en parkeringsplads tæt på Husets Teater.

 

Vi henviser derfor enten til DGI BYENS parkeringshus, se mere her

eller til at prøve lykken i de omkringliggende gader.

 

Ellers kører stort set alle toge og mange busser (1A, 2A, 5A, 6A, 9A m.fl.) til Hovedbanegården, hvorfra der er fem minutters gang til Husets Teater.

læs mere