Årskort

PRIS KUN 400 KR.

 

Ved at sikre dig et årskort til Husets Teater opnår du følgende fordele:

 

Fri adgang til alle forestillinger på Husets Teater i et år
Du kan se alle forestillinger, så mange gange, du vil, og du kan frit møde op og få adgang til aftenens forestilling, såfremt der ikke er udsolgt. Ønsker man at være sikker på at få plads, kan man reservere billetter i forvejen via Husets Teaters billetkontor.

 

25 % ledsagerrabat
Årskortet indeholder en ledsagerrabat på 25 %. Dvs. at du som kortholder kan invitere en gæst med i teatret, og gæsten får 25 % rabat på billetten til hver forestilling.

 

15 % rabat i baren
Årskortet giver 15 % rabat på alle varer i baren.

 

Gratis program
Husets Teaters programmer har tradition for at indeholde hele den dramatiske tekst, og et program koster normalt 20 kr. Som årskortholder får du ikke bare et stk. program gratis – det er også signeret af de medvirkende skuespillere.

 

Tilbud om rabat på udvalgte arrangementer
Som årskortholder får du løbende tilbud om rabat på entréen til udvalgte arrangementer, f.eks. koncerter, klubber og andre musikarrangementer, mod forevisning af gyldigt årskort. Programmet fremgår af www.husetsteater.dk

Sådan gør du

Køb
Årskortet koster 400 kr. og kan købes ved personlig henvendelse i Husets Teaters billetkontor, Halmtorvet 9, 1700 København V (man-fre kl. 14-18). Det kan også købes online her - der må dog påregnes et mindre gebyr. Der er 14 dages fortrydelsesret fra købsdatoen, og herefter refunderes årskortet ikke.

 

Aktivering
Årskortet bliver aktiveret første gang, det tages i brug.

Det skal aktiveres senest tre måneder efter købsdato.

 

Gyldighed
Årskortet er gyldigt i et år fra aktiveringsdatoen.

Årskortet er personligt, og kan kun benyttes af kortholderen.

 

Reservation
Du kan altid frit møde op og få adgang til aftenens forestilling, såfremt der ikke er udsolgt. Ønsker du at være sikker på at få plads, kan du reservere i forvejen via anette@husetsteater.dk eller billettlf. 33 25 13 76 (se åbningstider her).

 

Opgradering
Hvis du allerede har købt en teaterbillet og i stedet ønsker at opgradere til et årskort, fratrækker vi det beløb, du allerede har betalt for den købte billet (dog senest umiddelbart efter forestillingen på den aften, du har købt billet til).

 

Gaveide
Årskortet kan også gives som gave. Modtageren skal bare selv møde op på teatret med sin gavekort-kvittering for at få aktiveret sit årskort.

Øvrige betingelser

Årskortet er personligt og skal sammen med gyldig legitimation forevises Husets Teaters personale ved afhentning af billetter og program, køb i baren, i døren til andre arrangementer samt på forlangende. Ved snyd eller misbrug inddrages årskortet af Husets Teater.

 

Årskortet gælder ikke til premierer. Der ydes ikke børne-, ungdoms- og grupperabat på årskortet.

 

Det er kun muligt at have én aktiv reservation pr. forestilling ad gangen. Udebliver du fra en reserveret plads uden at melde afbud senest dagen før, bliver du pålagt et administrationsgebyr på 100 kr. pr. plads.

 

Ledsagerrabatten på 25 % gælder for én ledsager pr. forestilling. Eventuelt flere ledsagere til samme forestilling opkræves normal billetpris.

Årskortet gælder kun til forestillinger, der opføres på Husets Teater, og dermed ikke til forestillinger på turné.

 

Glemmer du dit årskort, skal du kunne forevise anden gyldig legitimation, så vi kan finde dig i vores system. Mister du dit årskort, kan du købe et nyt mod et administrationsgebyr for 50 kr.

 

Der tages forbehold for udsolgte forestillinger og arrangementer samt aflysninger.

Der tages forbehold for forestillinger, hvor der ikke er produceret et program, eller hvor programmerne er udsolgt.

 

Årskortet er bindende og kan ikke opsiges eller refunderes i gyldighedsperioden. Årskortet forlænges automatisk et år efter aktiveringen, med mindre du opsiger årskortet skriftligt senest en måned inden gyldighedsperiodens udløbsdato. Hvis årskortet først er blevet automatisk forlænget, kan det ikke opsiges eller refunderes i gyldighedsperioden.

 

Hvis der er udstedt to årskort i samme navn, kan det ene årskort refunderes i gyldighedsperioden, såfremt årskortet ikke allerede er aktiveret. Årskortet kan ikke overdrages til andre, kun i tilfælde af dødsfald. Gave-årskort refunderes ikke. Hvis der skal udstedes et nyt årskort, koster det et administrationsgebyr på 50 kr.